#1 IT bedrijf voor zorg, zekerheid, onderwijs, media & maatschappij

Finalist is dé nummer 1 in software ontwikkeling, software integratie en software presentatie voor de markten zorg, zekerheid, onderwijs, media en maatschappij. Sinds 1988 hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties die met veel mensen interacteert en helpt op belangrijke momenten in een mensenleven. Onze software en dienstverlening is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen; wij verbinden mensen met informatietechnologie. Hierdoor kunnen mensen beter geïnformeerd en met meer context op belangrijke levensmomenten keuzes maken.

Finalist biedt software oplossingen en diensten voor zorg (GGZ, VVT, GGD, GZ, Jeugdzorg), onderwijs (WO, HBO, MBO) en zekerheid (zorgverzekeraars, pensioenfondsen, hypotheken, assurantiën). Projectmatig realiseren we oplossingen die zowel voorzien in presentatie (front-end), ontwikkeling (unieke software) als integratie van alle delen (koppelen van applicaties). Deze geïntegreerde frond-end software oplossingen zijn uniek en zorgen voor excellente gegevensuitwisseling voor de organisaties waar we voor mogen werken. Zo voorzien we bv studenten bij universiteiten en hogescholen van digitale werkomgevingen waarin informatie met context uit tientallen applicaties gepersonaliseerd beschikbaar is. En zo voorzien we GGD regio’s van een digitaal dossier systeem waarin informatie van alle kinderen van 0-18 jaar verzameld en aangevuld wordt door behandelaren die allerlei verschillende processen hanteren.

Wij begrijpen de marktspecifieke behoeften en betrekken de eindgebruikers in het hele software creatieproces. Wij zijn onafhankelijk in onze technologiekeuzes en omarmen open standaarden als geen ander. De 100 hoogopgeleide collega’s in Nederland werken vanuit Rotterdam, Maarssen en op locatie bij de klant met passie aan mensgerichte technologie voor nu al meer dan 750.000 eindgebruikers in Nederland.

Gerelateerde actualiteiten

 • 14 mei 2020

  Dag 60 sinds de start van de intelligente lockdown

  Dag 60 sinds de start van de intelligente lockdown blijkt de ‘Dag van het Tandvlees’. Veel mensen in onze zorg lopen momenteel op hun tandvlees.
  Lees meer
 • 7 mei 2020

  8 websites recent live!

  8 websites recent live! Digitalisering versnelt in deze tijd en hierdoor zijn websites meer dan ooit het online gezicht van organisaties.
  Lees meer

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de algemene verbindingen? Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk. Desgewenst brengen we u direct in contact met één van onze specialisten. Vult u onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.