IT infrastructuur

IT Infrastructuur kennis en oplossingen voor kantoorautomatisering.

In een snel veranderende wereld is het voor bedrijven in deze tijd van belang dat “IT” werkt. Het bijhouden van kennis, grip op kosten en continuïteit, zowel in personele als technische zin, zijn uitdagingen waarmee menig IT Manager en afdeling mee te maken heeft. Finalist voorziet organisaties van IT-Infrastructuurkennis en van oplossingen voor totale kantoorautomatisering op vier gebieden.

Servicedesk

Voor een antwoord op iedere kantoorautomatiseringsvraag levert IT infrastructuur een op ITIL gebaseerde servicedesk. Onze servicedesk werkt nauw samen met de verschillende beheerteams en specialisten om snel en adequaat oplossingen te bieden.

On-site ondersteuning

Voor vraagstukken welke op afstand niet op zijn te lossen levert Finalist op locatie de juiste kennis en expertise. Of dit nu voltijd, parttime of op afroep gewenst is. Zo ben je altijd verzekerd van expertise bij je in huis, een veilig gevoel.
 

Product-support

Voor ondersteuning, advies en levering van hardware en software voor jouw werkplek en serverpark. Zo ben je altijd verzekerd van directe ondersteuning voor specialistische producten van onder andere Microsoft, Citrix, VMWare etc.

Hosting

De juiste oplossingen op gebied van hosting. Of dit nu een hybrid-, public- of private omgeving betreft, IT infrastructuur zorgt dat de omgeving altijd, overal en veilig te benaderen is.
 

IT infrastrucuur is de oplossing voor infrastructuur en kantoorautomatisering met klassieke detachering tot aan managed dienstverlening met een focus op:

  • Continuïteit                      Altijd, veilig en overal beschikbaar
  • Grip op kosten                 Weet waar je aan toe bent
  • Gebruikersbeleving         De optimale ervaring voor jouw gebruikers         

Uiteraard beschikt Finalist over aantoonbaar gekwalificeerd personeel om jouw organisatie te ondersteunen en de gewenste doelen te behalen. De medewerkers van Finalist IT infrastrucuur zijn, ieder op zijn of haar eigen niveau, professionals met de juiste communicatieve vaardigheden en technisch parate kennis.

kennismaken?

Wil je een meer weten over IT infrastructuur? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.