On-site ondersteuning

Voor vraagstukken die niet op afstand zijn op te lossen levert IN-geregeld op locatie kantoorautomatisering kennis en expertise. Of dit nu voltijd, parttime of op afroep gewenst is. Zo ben je altijd verzekerd van expertise bij jou op locatie.

Detachering:

Een structurele oplossing door het verzorgen van IT professionals met de juiste technische kennis, opleiding en ervaring op locatie. De inzet van onze mensen bedraagt hierbij 36-40 uur per week.

Parttime on-site:

Het brengen van benodigde kennis op locatie, echter niet fulltime. De inzet van onze mensen wordt vastgelegd voor een bepaalde periode en een minimale inzet van 8 uur per dag.

Sourcing:

Naast het leveren van de benodigde kennis op locatie is IN-geregeld tevens verantwoordelijk voor de continuïteit van uw afdeling. Vanuit een ingewerkte pool met gekwalificeerde medewerkers levert en garandeert IN-geregeld de continuïteit van jouw afdeling.

(Tijdelijke) Vervanging:

Met onze dienst vervanging verzorgt IN-geregeld ‘ingewerkte capaciteit op afroep’.  Deze dienst is zeer toepasbaar als flexibele schil rondom jouw eigen team van IT supporters of specialisten.

Service Level Agreement (SLA)

In een afgestemde SLA wordt de grootte van de flexibele schil nader overeengekomen. Zo heb je zekerheid van capaciteit en kunde wanneer benodigd en zijn de verwachtingen wederzijds afgestemd en helder omschreven.

kennismaken?

Wil je een meer weten over IN-geregeld? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.