Evenementen

Door Finalist georganiseerde evenementen en evenementen waar we aan deelnemen vindt u hier. Vanwege onze focus zijn evenementen veelal zorg en onderwijs georiënteerd.

 • 24 mei

  Webinar: 'Applicatiesoftware in de zorg: bouwen of bestellen?'

  De zorg digitaliseert in een snel tempo. De invulling van uw ICT Strategie is één van de belangrijkste succesfactoren voor uw bedrijfsvoering. In de zorg wemelt het van de standaard pakketten. Maar is, met de toenemende concurrentie en kostendruk, een standaard pakket de meest strategische oplossing? Of vormt juist maatwerk software de succesfactor voor uw instelling? 
 • 21 jun

  Webinar 'Applicatiesoftware in het onderwijs: Bouwen of bestellen?'

  De invulling van uw ICT Strategie is één van de belangrijkste succesfactoren voor uw bedrijfsvoering. In het onderwijs wemelt het van de standaardpakketten. Maar is, met de toenemende concurrentie en kostendruk, een standaardpakket de meest strategische oplossing? Of vormt juist maatwerksoftware de succesfactor voor uw instelling? 
 • 30 jun

  Help, er komt een mens 2.0 bij de dokter

  Op donderdag 30 juni 2016 organiseren Red Hat en Finalist een rondetafelsessie over kostenbesparen op traditionele ICT en investeren in dé nieuwe zorgtechnologie. Steeds meer geïnformeerde patiënten en cliënten en de toename van wearables en data werken als katalysator om nieuwe zorgtechnologie te omarmen. De mens 2.0 verwacht persoonlijke zorg. Hoe ontwikkel je succesvol nieuwe zorgtechnologie terwijl zwaar wordt ingezet op kostenbesparing?
 • 30 jun

  Webinar 'De (on)zin van Scrum'

  In 1995 formaliseerde Ken Schwaber scrum als softwareontwikkelmethode. Scrum is een flexibele ontwikkelmethodiek dat wordt ingezet om software in teamverband te ontwikkelen. Het is tijd voor een goede reflectie na jarenlange ervaring met scrum projecten.
 • 26 sep

  DrupalCon 2016

  Van 26 tot en met 30 september 2016 vormt Dublin het decor voor een van de grootste Drupal bijeenkomsten wereldwijd; DrupalCon!
 • 08 okt

  GDG DevFest

  Tijdens GDG DevFest op 8 oktober geeft Adolfo Benedetti een workshop voor het bouwen van Progressive Web Apps door het gebruik van Polymer Web Components.