Break Out Lunch: Customer centered digitale transformaties voor financials

22 Mar
BreakOutLunch

Vrijdag 22 maart 2019, Amsterdam

Break Out Lunch: 

De impact van leiderschap bij ‘customer centered’ transformaties bij financials!​

Door Red Hat en Finalist wordt op vrijdag 22 maart de 2e Break-out Lunch sessie voor de Financial Services dienstverleners georganiseerd. Gedurende de sessie deelt Andius Teijgeler met ons zijn ervaring in het aansturen van Customer Experience / Customer Centered transformaties bij grote (financiële) ondernemingen.

Andius Teijgeler (voormalig Director of Customer Experience, ABN-AMRO Bank) heeft een ervaringsrijke achtergrond in het aansturen van grootse customer centered transformaties. Met diepgaande en scherpe focus op Customer Experience. Waar hij vakkundig en op unieke wijze data-driven analyses en empathische ‘deep-dives’ bij elkaar brengt voor een optimaal resultaat. 

Een kennissessie voor digitale leiders

Andius verzorgt de key note en interactie tijdens een culinaire lunch met een select gezelschap van maximaal 15 personen:

  • Hoe accelereren met data-driven Omni Channel Customer Experience analysis?
  • Hoe organiseren en regisseren van Customer Experience leiderschap? Welke Customer Experience organisatie modellen bestaan er? En wat leert de praktijk ons hierover.
  • De rol van emotionele en rationele drivers binnen het koopproces en hoe daar in corporate denken focus op te krijgen? Hoe zet men instrumenten als Peak End Theory en Emotional Bank Account effectief in?
  • Welke andere praktische insights heeft hij kunnen destilleren uit de divers aantal projecten/casussen waar hij als strategisch adviseur werkzaam is geweest.

Zijn verhaal raakt de essentie van Omni-Channel Customer Experience in onze huidige wereld van integrated frontends, data-driven customer journeys en self services portalen. Alles gericht om de harten van onze klanten te winnen. En hun daarmee een waardevolle en ultieme beleving te laten ervaren bij interactie met uw onderneming.

Kortom, mis deze ‘behind-the-scene’ kans niet om te delen in inzicht in echte casussen. 

Programma: 12:00 uur - 14:00 uur

Andius Teijgeler
Customer Centricity Consulting, Founder
ABN-AMRO, Voormalig Directeur Customer Experience

Andius Teijgeler neemt je mee in zijn customer experience ervaringen in de financiële wereld. Welke koers te varen en wat vooral niet te doen als ingrediënten gericht op duurzaam succes en toekomstvaste klantbediening. 

Conservatorium Hotel Amsterdam

De Break Out Lunch vindt plaats in een besloten meeting room van de brasserie van het Conservatorium Hotel. Alle restaurants in het Conservatorium hotel staan onder leiding van de gerenommeerde Nederlandse chef-kok Schilo van Coevorden.

Iets voor jou?

Meld je hier kosteloos aan voor de Break Out Lunch op vrijdag 22 maart 2019 in het Conservatorium Hotel.