Break-out Lunch: Digital Touchpoints voor Financial Services

07 jun
Amsterdam
BreakOutLunch

Save the date

Heb je de tweede break-out lunch voor financial services eind maart gemist? Andius Teijgeler (founder of Customer Centricity Consulting) nam ons mee in zijn CX blauwdruk met talrijke practices gericht op digital leaders. De derde break-out lunch is op vrijdag 7 juni van 12.00 - 14.00 uur. Frank van Wessel (directeur services bij Aegon) neemt ons mee naar de wereld van Omnichannel dienstverlening, Digitale Transformatie & inspiratie vanuit zijn ervaring bij Delta Lloyd en Aegon.

Digitale leiders actief in het financial services domein zijn van harte welkom voor deze aantrekkelijke keynote en onderlinge ervaringsuitwisseling onder het genot van een uitstekende culinaire lunch in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Er zijn maximaal 15 posities beschikbaar, dus meld je snel aan. Deze break-out lunch wordt aangeboden door Finalist en Red Hat.

Aanmelden kan middels onderstaand formulier.

Conservatorium Hotel Amsterdam

De Break-out Lunch vindt plaats in een besloten meeting room van de brasserie van het Conservatorium Hotel. Alle restaurants in het Conservatorium hotel staan onder leiding van de gerenommeerde Nederlandse chef-kok Schilo van Coevorden.

iets voor jou?

Meld je hier kosteloos aan voor de Break-out lunch op vrijdag 7 juni 2019 in het Conservatorium Hotel.