Break-out Lunch: 'Independer: geef consument heft in eigen hand'

04 okt
Conservatorium Hotel, Amsterdam

Break-out lunch voor digitale leiders in financial services.

Onafhankelijk financieel advies, Independer geeft de consument het heft in eigen hand. 

Door Finalist en Red Hat wordt op vrijdag 4 oktober de 4e Break-out Lunch sessie voor Financial Service dienstverleners georganiseerd. Coen de Ruiter, algemeen directeur van Independer, verzorgt de keynote tijdens onze vierde breakout lunch sessie van dit jaar. Hij geeft een inkijk in zijn strategie, zijn (IT) organisatie, zijn toekomstvisie waaronder robo-advies en staat open voor discussie met de digitale leiders uit de Financial Service markt. 

Toen Independer werd in 1999 werd opgericht, was de financiële wereld gesloten en het vertrouwen in financiële instellingen en toezichthouder naar een dieptepunt gezakt. De producten waren zeer complex waardoor je niet zonder en financieel adviseur kon. Independer heeft de financiële wereld eerlijker en transparanter gemaakt. Door financiële producten met elkaar te vergelijken, boden ze de klant inzicht. Steeds meer mensen ontdekten dat ze, soms met wat hulp van onze experts, best zelf hun verzekering kunnen regelen. Maar ook hun energie, of hypotheek.
 

Coen de Ruiter - algemeen directeur Independer

Met meer dan 1 miljoen klanten is Independer uitgegroeid tot het grootste digitale vergelijkings- en adviesplatform van Nederland voor verzekeringen, bancaire producten, hypotheken en energie. Begin 2017 kwam Coen de Ruiter binnen als algemeen directeur. Het eigenaarschap is van Achmea naar de Persgroep gegaan en Independer richt zich tevens op de tussenpersoon positie. Coen heeft als missie: transformeren van een functionele vergelijker naar een betrouwbare partner die jou als consument het heft in handen geeft bij belangrijke (grote) financiële beslissingen.

Over de break-out lunch

Als onafhankelijk IT bedrijf ontwikkelen we unieke front-end oplossingen voor Zorg, Onderwijs en Zekerheid (Financiële dienstverlening). Bij de break-out lunches staat altijd een thought leader als keynote op het programma. Tijdens een culinaire lunch ligt de focus op kennisdeling en uitbreiding van het netwerk. Deze lunch organiseren we samen met Red Hat. Red Hat is 's werelds marktleiden in open source oplossingen, waaronder Linux, cloud, container en Kubernetes technologie. 

Ben jij er bij?

Ben jij op 4 oktober onze gast in het Conservatorium Hotel in Amsterdam tijdens een culinaire lunch die start om 12:00 uur en eindigt om 14:00 uur. Er is plek voor maximaal 15 leiders in digitale transformatie, dus laat spoedig weten of je deelneemt.

 

Conservatorium Hotel Amsterdam

De Break Out Lunch vindt plaats in een besloten meeting room van de brasserie van het Conservatorium Hotel. Alle restaurants in het Conservatorium hotel staan onder leiding van de gerenommeerde Nederlandse chef-kok Schilo van Coevorden.

iets voor jou?

Meld je hier kosteloos aan voor de Break-out lunch op vrijdag 4 oktober 2019 in het Conservatorium Hotel.