Drupal Europe 2018

10 sep

Van 10 t/m 14 september vindt Drupal Europe plaats, het grootste Drupal congres van Europa. Naast een Technology-conferentie is het ook een reünie voor de Drupal-gemeenschap waar ongeveer 1600 man samen komt. Finalist zal hier als Drupal-expert zeker aanwezig zijn. Ook gaan er dit jaar 3 Finalisters spreken. Het evenement speelt zich dit jaar af in Darmstadt, Duitsland.

Hieronder zie je waar de Finalisters over spreken tijdens Drupal Europe 2018:

Léanne - Creative Strategist
There is a solution for everything, if you just understand the problem.
Meer informatie over deze sessie vind je hier

Léanne Kempees op Drupaljam 2018

Design Thinking: een methode om structureel succes na te jagen in een tijdperk waarin gezondheidszorg (en andere domeinen) een uitstekende online ervaring moeten bieden aan hun klanten. We kunnen alles maken! Dus waarom zoeken naar problemen? Omdat je zeker wilt weten dat je de juiste dingen voor de juiste mensen doet. Gewoon weten wat je gaat maken en hoe je het gaat maken is niet genoeg om structureel succesvol te zijn. De centrale vraag hierbij is niet of we het kunnen, maar waarom die ene oplossing de ultieme oplossing is.

Wouter & Tom – Software Engineers
Titel: Launching successful educational portal
Meer informatie over deze sessie vind je hier

Wouter en Tom op Drupaljam 2018

In deze talk gericht op technical leads / architecten, product owners en projectmanagers bespreken we valkuilen en tips op de gebieden architectuur, doelgroepen, politiek, performance en integraties voor educatieve portalen. Daarnaast wordt een doorkijk gegeven op de status en toekomst van portalen, waarbij Drupal in de context van de digital workspace wordt geplaatst.

Wil je meer weten over dit evenement? Neem dan even een kijkje op de website van Drupal Europe.