Finalist Platinum sponsor Drupaljam XL

27 jun

Drupaljam is het jaarlijks evenement over het populaire webcontent management systeem Drupal. Drupaljam XL vindt plaats op 27 en 28 juni 2019 in De Fabrique in Maarssen, vlakbij Utrecht. Ook dit jaar is Finalist natuurlijk weer aanwezig.

Finalist Platinum Sponsor van Drupaljam XL 2019

Dit jaar is Finalist als enige Platinum Sponsor. Tijdens Drupaljam komen meer dan 300 professionals, ontwikkelaars, ondernemers en geïntresseerden uit Nederland en België samen voor inspiratie, netwerken en delen van kennis en code. Finalist zal dit jaar zowel op de 'business' dag als de 'technologie' dag sessies verzorgen over Digitale Werkomgeving (DWO). Hot topic in onderwijsland en daarom bij uitstek geschikt om op Drupal technologie te baseren.

Maar liefst 3 Finalisters spreken tijdens Drupaljam XL!

Ga je met ons mee?

Het beste Drupal team van NL nodigt jou uit om één van de meest interessante congressen over Drupal technologie samen te beleven. Finalist organiseert voor klanten en relaties op 27 juni 2019 een VIP ontbijt op ons kantoor in Maarssen. We starten op donderdag 27 juni 2019 om 8:30 uur met een ontbijtje op ons kantoor. Daarna gaan we door naar 'De Fabrique' waar het congres plaatsvindt. Meld je kosteloos aan, we vinden het leuk als je erbij bent.

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.