Summerschool 2017

13 jun
Maarssen

Vier actuele mini-colleges voor inhoudelijke diepgang

Het is nog lente, maar wij kijken al uit naar de zomer. Net als vorig jaar organiseert Finalist een summerschool om u inhoudelijk bij te praten. Wegens groot succes plannen we dit jaar maar liefst vier summerschools in. Op 13, 14, 15 en 16 juni 2017 praten onze experts u in 2 uur bij over de onderstaande onderwerpen. Elke summerschool vindt plaats op ons kantoor in Maarssen en is inclusief lunch! 

Dinsdag 13 juni 10:00 - 12:00 - Veranderen zonder angst
Vaak zijn er dingen in jouw organisatie die je zou willen veranderen. Maar je bent niet altijd in de positie om dat zo maar door te voeren. Gelukkig zijn er een heleboel manieren om de mensen om je heen te beïnvloeden om de verandering toch voor elkaar te krijgen. In dit mini-college laten Softwareontwikkelaars Regina ten Bruggencate en Linda van der Pal een aantal patronen uit het boek Fearless Change van Linda Rising en MaryLynn Manns zien, zodat je er na afloop zelf mee aan de slag kunt.​


Woensdag 14 juni 12:00 - 14:00 - Optimaliseren? Breng je persona’s tot leven en luister naar ze
Persona’s, het zijn net mensen. Met hun behoeftes, wensen en gedrag kunnen ze veel waardevolle informatie zichtbaar maken voor je. Echter gaat dit niet vanzelf. Na het creëren van een persona is het werk nog lang niet gedaan. Ze zullen tot leven gewekt moeten worden, zodat je je doelgroep leert begrijpen en er daadwerkelijk acties aan kunt verbinden die voor verbetering van je website of platform kunnen zorgen. Leer hun motivaties en behoeftes kennen en blijf ze optimaliseren. Want net als mensen staan persona’s nooit stil, je doelgroep optimaliseert zich en daarmee verdient je persona ook om mee te groeien. Wil je weten hoe je het aan moet pakken? Kom naar dit mini-college van Art Director Léanne Kempees.
 

Donderdag 15 juni 12:00 - 14:00 - Softwareprogramma’s op een veilige manier met elkaar laten communiceren 
Het opzetten van een API gebaseerde architectuur vereenvoudigt multi-platform ontwikkelingen voor web en mobiel, zowel inhouse als third-party ontwikkelpartijen. Maar hoe houden we controle? In dit mini-college laat Senior Softwareontwikkelaar Ton Swieb zien hoe je door middel van API management controle houdt over je API’s en de data die deze gaat ontsluiten, maar tegelijkertijd mobiele applicatie ontwikkeling door derden kan stimuleren.


Vrijdag 16 juni 12:00 - 14:00 - Dé beste aanbestedingsprocedure voor jouw opdracht inclusief tips en tricks
Ben je ook zo benieuwd welke verschillende aanbestedingsprocedures er zijn? Hoe bepaal je welke procedure het beste past bij jouw opdracht? Tijdens dit mini-college doorloopt onze Bidmanager Paula den Boer de geldende aanbestedingsprocedures. Daarnaast wordt er ook ingegaan op de uitzonderingsgronden in de Aanbestedingswet waarbij we kijken wanneer er juist niet aanbesteed hoeft te worden. 

 

Aanmelden?

Deelname is kosteloos en het aantal plaatsen is beperkt, dus meld u en uw collega’s snel aan voor één of meerdere summerschools! Schrijf u of uw collega's hier in!