SURF Onderwijsdagen 2017

07 nov
SURFOnderwijsdagen

SURF organiseert op 7 en 8 november 2017 de SURF Onderwijsdagen voor het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en hoger onderwijs (hbo en wo) in het World Trade Center in Rotterdam. De SURF Onderwijsdagen zijn dé inspiratiebron voor deze sectoren op het gebied van onderwijs en ICT.

Doelgroep
Mensen die de verbinding leggen tussen onderwijs en ICT en daarom willen weten hoe ICT onderwijs effectiever, efficiënter, flexibeler en/of aantrekkelijker kan maken. De doelgroep bestaat onder andere uit bestuurders, ICT&O-medewerkers, IT-managers, onderwijsmanagers, docenten en studenten.

Organisatie
De organisatie van de SURF Onderwijsdagen is in handen van SURF. Wij richten ons op ICT-innovatie in het onderwijs. SURF is de ICT-samenwerkingsorganisatie van het Nederlandse onderwijs en onderzoek. SURF brengt ICT-professionals uit het middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs samen binnen netwerken en samenwerkingsprojecten voor kennisdeling rond ICT-innovatie. De SURF-organisatie bestaat uit de SURF-holding en drie werkmaatschappijen: SURFnet, SURFmarket en SURFsara.

Finalist
Dit jaar zal Finalist niet als sponsor, maar als bezoeker aanwezig zijn.