Nieuws

Al het nieuws van Finalist op één pagina. Blijf op de hoogte via onze social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

 • Finalist Digitale toegankelijkheid (semi-) overheid ver te zoeken ondanks deadline
  8 oktober 2020

  Digitale toegankelijkheid (semi-) overheid ver te zoeken

  De deadline voor overheid en semi-overheid om te voldoen aan de wetgeving ‘Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid’ verstreek op 23 september 2020. Overheidsorganisaties zijn nu verplicht om zich aantoonbaar in te spannen om hun digitale informatiekanalen toegankelijk te maken voor mensen met beperkingen.
  Lees meer
 • 17 september 2020

  Website GGiD live

  Website Coöperatie GGiD live! Ontdek waarom Coöperatie GGiD is opgericht en hoe jouw GGD aan kan sluiten op de nieuwe generatie GGD digitaal dossier Jeugdgezondheidszorg.
  Lees meer
 • 10 september 2020

  Samen op weg naar GGiD

  Samen met GGD Twente GGD regio Utrecht en GGD Hollands Noorden werken we aan GGiD: de nieuwe generatie GGD digitaal dossier Jeugdgezondheidszorg voor kinderen van 0-18 jaar!
  Lees meer
 • Drupal developer - Finalist
  3 september 2020

  Drupal developer? Kom erbij!

  Wegens overweldigend succes zoeken we per direct 2 Drupal developers als aanvulling op ons Drupal team! Heb jij minimaal 2 jaar #Drupal ervaring en wil je dagelijks bijdragen en het verschil maken met webdevelopment voor oa aansprekende Hogescholen, Universiteiten en belangrijke non-profit organisaties? Check de benodigde skills en excellente arbeidsvoorwaarden in de vacature.
  Lees meer
 • Woningcorporaties en waterschappen - Finalist
  13 augustus 2020

  Marktspecialismen woningcorporaties en waterschappen toegevoegd

  Woningcorporaties en Waterschappen toegevoegd aan marktspecialismen Finalist. Domeinkennis zorgt voor toegevoegde waarde: meer inlevingsvermogen, snellere realisatie en kwaliteit.
  Lees meer
 • Finalist missie in video
  10 augustus 2020

  Finalist missie in video 25.000 keer bekeken

  Heel erg gaaf! 25.000 mensen hebben de afgelopen 2 weken onze Finalist missie in bewegend beeld gezien.
  Lees meer
 • Finalist Digital Accelerator Program
  30 juli 2020

  In 3 stappen jouw digitale strategie op scherp!

  Hoe kom je snel tot jouw digitale strategie voor het nieuwe normaal? Heb je nog wel de juiste vertrekpunten? Heb je voldoende inzicht in consequenties?
  Lees meer
 • 25 juni 2020

  Uitzending FamiliePortaal on demand beschikbaar

  Live uitzending over het FamiliePortaal voor VVT is nu on demand beschikbaar.
  Lees meer
 • 25 juni 2020

  [Blog] Drupal 7 support verlengd, toch slim om nu te upgraden

  Op Drupal.org is op 24 juni aangekondigd dat Drupal 7 een jaar langer wordt ondersteund, tot november 2022, als gevolg van COVID-19. Is het nu slim om langer op Drupal 7 te blijven, of blijft het advies: upgraden naar Drupal 9?
  Lees meer
 • 18 juni 2020

  Referentiecase Brancheorganisatie website voor Cumela

  Referentiecase over dé digitale ontmoetingsplek van brancheorganisatie Cumela voor belangenbehartiging van haar leden en meer (advies, kennisdeling, informatie, evenementen), is nu beschikbaar.
  Lees meer
 • 11 juni 2020

  "Last call: Hoogste tijd om te upgraden van Liferay 6.2 naar Liferay DXP" [Blog]

  "Last call: Hoogste tijd om te upgraden van Liferay 6.2 naar Liferay DXP" [Blog] door Finalist solution principal Geert van der Ploeg
  Lees meer
 • 9 juni 2020

  Beleef het Familieportaal in de Liferay Lounge

  Hoor en zie alle ins en outs van het FamiliePortaal online via een rechtstreekse verbinding met de Liferay Lounge studio. Meld je hierbij aan voor de live uitzending, stel alvast je vraag en praat met ons mee.
  Lees meer
 • 4 juni 2020

  Peter Noordanus nieuwe commissaris Finalist [Persbericht]

  Peter Noordanus is aangesteld als commissaris in de Raad van Commissarissen (RvC) van Finalist. Met de uitbreiding van de RvC met Peter is de Raad goed vertegenwoordigd op verschillende gebieden. Naast toezichthouden, vervult hij de rol van adviseur publiek-private samenwerking.
  Lees meer
 • 3 juni 2020

  Drupal 9 gelanceerd!

  Vandaag is het dan zover. Versie 9 van het bekende open source CMS Drupal is gelanceerd. De Drupalcommunity speelt een uitermate belangrijke rol in de doorontwikkeling en ondersteuning van het CMS. Je kunt stellen dat ze het kloppend hart is van Drupal.
  Lees meer
 • 2 juni 2020

  Drupal 9 verschijnt op 3 juni

  Woensdag 3 juni is het zover. Dan verschijnt de nieuwe versie van het bekende open source CMS Drupal. De nieuwe release markeert belangrijke vernieuwingen in haar bijna twintigjarige geschiedenis.
  Lees meer
 • 29 mei 2020

  Finalist lanceert eigen Druplicon

  Ter ere van de komst van Drupal 9 heeft Finalist haar eigen Druplicon beschikbaar gemaakt. Wat is eigenlijk een Druplicon?
  Lees meer
 • 28 mei 2020

  [Blog] "Op naar Drupal 9" door Tom van van Vliet

  In deze blog van collega Tom van Vliet vind je in detail antwoord op al je vragen rondom deze grootste vernieuwing in 20 jaar Drupal.
  Lees meer
 • 14 mei 2020

  Dag 60 sinds de start van de intelligente lockdown

  Dag 60 sinds de start van de intelligente lockdown blijkt de ‘Dag van het Tandvlees’. Veel mensen in onze zorg lopen momenteel op hun tandvlees.
  Lees meer
 • 7 mei 2020

  8 websites recent live!

  8 websites recent live! Digitalisering versnelt in deze tijd en hierdoor zijn websites meer dan ooit het online gezicht van organisaties.
  Lees meer
 • 29 april 2020

  Zorg-capaciteit [Blog] Hoeveel IC-bedden hebben we nu?

  "Ik herinner me nog goed dat het telefoontje binnenkwam. De Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (NVIC) vroeg of het mogelijk was om www.zorg-capaciteit.nl uit te breiden met een actueel en dynamisch overzicht van de geïsoleerde IC-bedden in de ziekenhuizen.
  Lees meer
 • 23 april 2020

  Top 9 Meest gevraagde dienstverlening tijdens Corona-tijd

  In de afgelopen periode hebben we veel klanten hierin kunnen ondersteunen met kleine en grotere oplossingen. Bekijk onze top 9 meest gevraagde dienstverlening in Corona-tijd.
  Lees meer
 • 14 april 2020

  Finalist dient Coronawaarschuwing in bij VWS

  Finalist dient Coronawaarschuwing in n.a.v. tender Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport! De focus van Coronawaarschuwing ligt op het sneller waarschuwen en beter informeren van de mogelijk geïnfecteerden.
  Lees meer
 • 7 april 2020

  3e jaar op rij 'Beste e-business bedrijf van NL'

  Trots dat we volgens Emerce voor het 3e jaar op rij tot de beste e-business bedrijven van Nederland behoren. De uitslag geeft weer hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers
  Lees meer
 • 27 maart 2020

  Zorg-capaciteit.nl maakt bedden realtime landelijk inzichtelijk

  In samenwerking met Nictiz en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) heeft Finalist de webapplicatie zorg-capaciteit.nl doorontwikkeld. Alle ziekenhuizen in Nederland hebben inzicht in beddencapaciteit.
  Lees meer
 • 26 maart 2020

  Onderwijs behendig in Corona-tijd

  Geweldig om te zien dat ons #onderwijs zo behendig is in deze Corona-tijd. Heel knap hoe klanten hun uiterste best doen om studenten te informeren en onderwijs te continueren.
  Lees meer
 • 19 maart 2020

  Leerkrachten in het hele het land zetten massaal online leermiddelen in

  Van kleuters tot studenten: leerkrachten in het hele het land zetten massaal online leermiddelen in! Erg trots op de dienstverlening van onze klant Eduklik.
  Lees meer
 • 11 maart 2020

  DigiToegankelijk [blog 2] grondslag, verplichtingen en de roadmap

  Deze tweede blog over DigiToegankelijk gaat in op de wettelijke grondslag, wat de verplichtingen zijn en wat de roadmap is.
  Lees meer
 • 5 maart 2020

  Overnames maken Spotta folderreus

  JA-JA sticker al op de brievenbus? Folderreus Spotta bereidt zich voor op sterk veranderend medialandschap.
  Lees meer
 • 27 februari 2020

  Finalist samen met Liferay present op Zorg & ICT 2020

  Natuurlijk is de #1 voor zorg op het gebied van internettechnologie- en diensten op Zorg & ICT 2020. Samen met technologie partner Liferay!
  Lees meer
 • 19 februari 2020

  Digitoegankelijkheid veelomvattender dan initieel gedacht! [Blog]

  Werk je in de zorg, onderwijs of overheid. Dan ben je vast bekend met de thema ‘toegankelijkheid’, toch? Zo niet, dan wordt 2020 een jaar waarin je in hiermee in aanraking komt.
  Lees meer
 • 17 februari 2020

  Cloud Native Roadshow - 19 maart 2020

  Cloud Native Software Integraties? Ga hands-on tijdens de Cloud Native Roadshow op 19 maart 2020 in het centrum van Rotterdam! Voor software engineers: Dev en Ops.
  Lees meer
 • 6 februari 2020

  Finalist Gold Sponsor Drupaljam 2020

  Finalist sponsort voor het 6e jaar op rij Drupaljam; ditmaal als Gold sponsor.
  Lees meer
 • 4 februari 2020

  Nieuwe homepage voor GVB

  Na uitgebreid onderzoek met respondenten is de nieuwe homepage voor GVB ontworpen en geïmplementeerd door Finalist.
  Lees meer
 • 30 januari 2020

  Open Universiteit live met Liferay DXP

  Deze week is de website van Open Universiteit live gegaan naar Liferay DXP technologie.
  Lees meer
 • 3 januari 2020

  Website Partnerwaarschuwing is vernieuwd

  Om nog sneller en beter soa’s op te sporen is de website, partnerwaarschuwing.nl, grondig vernieuwd. De website wordt al jaren succesvol ingezet om (ex)sekspartners anoniem of niet anoniem te waarschuwen na een positieve soa-test.
  Lees meer
 • 3 oktober 2019

  KPMG Meijburg genomineerd voor beste Drupal project wereldwijd

  De corporate website van KPMG Meijburg is genomineerd voor de International Splash Awards. Deze prestigieuze wedstrijd waaraan wereldwijd Drupal projecten meedingen om als beste project uit de bus te komen.
  Lees meer
 • 18 september 2019

  Impact Prinsjesdag voor het Onderwijs

  De belangrijkste plannen voor ons Onderwijs voor 2020 nav Prinsjesdag 2019 op een rij. We helpen ons grote aantal klanten in Onderwijs graag om met software een aanzienlijke bijdrage te leveren.
  Lees meer
 • 5 september 2019

  Medewerkerportaal TU Delft live!

  Het nieuwe medewerkersportaal voor de meer dan 5.000 collega’s van TU Delft is recent live gegaan. Finalist heeft de Integrated Front-end; zowel de user interface als de portal omgeving (Liferay), met Design Thinking als basis, gerealiseerd.
  Lees meer
 • 14 mei 2019

  Wibo Pollmann is nieuwe directeur Finalist

  Wibo Pollmann is de nieuwe algemeen directeur Finalist. Onder leiding van de nieuwe directeur, afgelopen 1 april gestart, wil Finalist verder invulling geven aan de groeiambities op het gebied van internettechnologie en it-diensten binnen de zorg, onderwijs en zekerheid.
  Lees meer
 • 24 april 2019

  Is de Digital Workspace de toekomst?

  Op 16 april vond het Frankwatching Digital Workspace Event plaats in Supernova, Jaarbeurs Utrecht. Finalist was met vijf personen op de vloer en geeft antwoord op de vraag: is de Digital Workspace de toekomst?
  Lees meer
 • Finalist tekent Health Deal I-JGZ
  24 april 2019

  Finalist tekent Health Deal I-JGZ

  Vanmorgen heeft Finalist de Health Deal I-JGZ ondertekend. Met de ondertekening in het bijzijn van Minister van VWS Hugo de Jong committeert Finalist zich aan zorginnovaties die onze jeugdgezondheidszorg hard nodig heeft.
  Lees meer
 • 23 januari 2019

  21e-eeuwse vaardigheden: train ze met Design Thinking

  Algemene competenties die je in onze kennis- en netwerksamenleving nodig hebt. Dat zijn de 21e-eeuwse vaardigheden waar ik het in de titel over heb. Met onderwijsprofessionals praat ik vaak over de ontwikkeling en inzet van deze vaardigheden.
  Lees meer
 • OnlineEduca
  20 december 2018

  De traditionele systemen gaan hun grenzen voorbij!

  Een interessant thema van Online Educa waar veel bezoekers op hoopten, is de toekomst van het Learning Experience Platform (LXP). De vraag is: zijn we al toe aan de opvolger van het LMS en wat is de toegevoegde waarde van dit fenomeen?
  Lees meer
 • eHealthConvention
  4 december 2018

  Relevantie e-health inmiddels bewezen; tijd voor actie!

  Op 14 november vond de jaarlijkse eHealth Convention plaats in Amsterdam. De grofweg 500 zorgprofessionals konden tijdens dit event kiezen uit tal van kwalitatief inhoudelijke sessies.
  Lees meer
 • ChannelAwards2018
  15 oktober 2018

  Genomineerd voor 'Best Vertical Market Channel Approach'

  Wij zijn door de algemene jury van de Channel Awards 2018 genomineerd voor 'Best Vertical Market Channel Approach'. De reden hiervan is dat wij de mogelijkheid hebben om het LMS van Valamis in te zetten.
  Lees meer
 • 21 september 2018

  Drupal Europe: minder bezoekers, meer inhoud

  Van 10 tot 14 september 2018 vond in Darmstadt, Duitsland, het jaarlijkse evenement Drupal Europe plaats. Dit is de grootste Drupal conferentie in Europa en verwelkomt dan ook bezoekers uit vele landen (ook buiten Europa).
  Lees meer
 • ErkendLeerbedrijf
  10 september 2018

  Finalist is een erkend leerbedrijf!

  De Wet educatie en beroepsonderwijs (WEB) verplicht MBO-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Sinds september heeft Finalist de titel ‘Erkend Leerbedrijf’.
  Lees meer
 • MythTruths
  23 april 2018

  Myths and Truths about Learning

  Een belangrijke doelstelling van de Dommel Valley community is om kennis en ervaringen op een laagdrempelige manier met elkaar te delen, zodat we er samen allemaal beter van worden.
  Lees meer
 • Drupaljam2018
  18 april 2018

  Onze sessies op DrupalJam 2018

  Het is alweer meer dan een week geleden dat DrupalJam 2018 plaatsvond. Verschillende collega's hebben gesproken.op deze dag. Ben je benieuwd wat ze besproken hebben?
  Lees meer
 • Valamis
  4 april 2018

  Finalist partner van Arcusys in Nederland

  Finalist start een samenwerking met Arcusys, wereldleider in digitale leeroplossingen. Finalist kan hierdoor het Valamis LMS van Arcusys inzetten voor haar opdrachtgevers.
  Lees meer
 • Brandwijzer
  29 maart 2018

  De Zorg Brandveilig lanceert online applicatie BrandWijzer.

  Tijdens de Zorg Brandveilig, een congres over risico gestuurde brandveiligheid in de zorg, heeft de lancering van de applicatie De Zorg Brandveilig BrandWijzer plaatsgevonden.
  Lees meer
 • Gastcollege
  27 maart 2018

  Project Management en hoe Agile en Scrum daarin passen

  Finalisters hebbenagile principes uitgelegd. De studenten ontdekten ook dat door regelmatig te reflecteren, je beter gaat samenwerken. Kunnen ze ook toepassen in al hun studie-projecten.
  Lees meer
 • AVG in een notendop
  15 maart 2018

  AVG in een notendop

  Vanaf 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. De nadruk ligt dan op uw verantwoordelijkheid om te kunnen aantonen dat u zich aan de wet houdt. Dat vergt een gedegen voorbereiding.
  Lees meer
 • Drupaljam2018
  12 maart 2018

  Finalisters op podium tijdens DrupalJam 2018

  Op 5 april 2018 vind DrupalJam plaats, het grootste Drupal congres van Nederland. Buiten dat wij als enige Platinum sponsor zijn, spreken er ook maar liefst 4 Finalisters op deze dag.
  Lees meer
 • SplashAwards
  27 februari 2018

  Surplus en Eduklik beste Drupalprojecten?

  De nominaties van de Drupal Splash Award 2018 zijn bekend gemaakt. Finalist is voor het derde jaar op rij genomineerd, dit jaar wederom in twee categorieën: Onderwijs en Zorg.
  Lees meer
 • Tekenmoment
  6 februari 2018

  IT-leverancier Finalist ontwikkelt digitaal dossier voor drie GGD regio’s

  Wij gaan voor drie GGD regio's een nieuw digitaal dossier Jeugdgezondheidszorg ontwikkelen. Dit dossier bestaat onder andere uit een registratiesysteem en gebruiksvriendelijk portaal.
  Lees meer
 • 25 januari 2018

  Partner Liferay is Gartner's Magic Quadrant 2018

  Onze partner Liferay is namens Gartner uitgeroepen tot leider in het Magic Quadrant 2018 voor Digital Experience Platforms (DXP). Finalist is al jaren Platinum Service Partner van Liferay.
  Lees meer
 • 24 januari 2018

  Finalist aanwezig bij OnderwijsInzicht 2018

  Onze business consultant heeft het congres OnderwijsInzicht 2018 in de Jaarbeurs te Utrecht bijgewoond. Het congres gaat over innovatie en ICT in het primair en voortgezet onderwijs.
  Lees meer
 • Klanttevredenheidsonderzoek2017
  12 januari 2018

  Onze klanten zijn tevreden!

  Met trots presenteren wij de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek dat eind 2017 is gehouden onder onze bestaande klanten. Hoe beoordelen zij de presentaties van Finalist?
  Lees meer
 • Privacy
  19 december 2017

  De nieuwe privacywet AVG

  We leven in een digitaal tijdperk waarin veel persoonsgegevens worden opgeslagen in de cloud. De wet die bescherming gaat geven tegen gevoelige data is herzien en gaat binnenkort van kracht.
  Lees meer
 • 14 december 2017

  Getalenteerde vrouwelijke Java ontwikkelaar.

  Vaak wordt er gedacht dat er binnen de I(C)T een mannencultuur heerst, maar er zijn wel degelijk getalenteerde vrouwen werkzaam binnen de I(C)T-wereld. Linda van der Pal bijvoorbeeld.
  Lees meer
 • SlagOmData
  7 december 2017

  Krijg jij de gewenste data ontsloten voor een ultieme klantervaring?

  Klanten verwachten steeds meer real-time informatie. Het ontsluiten van data aan de eindklant is vaak complex. Dit raakt tal van disciplines waardoor de time-to-market een groot risico vormt.
  Lees meer
 • 23 november 2017

  SURF Onderwijsdagen 2017

  In het WTC te Rotterdam waren op 7 & 8 november 2017 de SURF Onderwijsdagen. Dit evenement is bedoeld als inspiratiebron op het gebied van ICT en onderwijs.
  Lees meer
 • Rotterdam
  17 november 2017

  Pure smaken en pure kracht in onze Maasstad!

  We zijn met 100 kilometer per uur over de Maas gevlogen met een ribboot, om daarna bij te komen tijdens een 4-gangendiner bij het restaurant van rotterdammer Herman den Blijker.
  Lees meer
 • 1 november 2017

  3 user story-missers & hoe je ze voorkomt

  User stories vormen het startpunt van ieder Agile ontwikkeltraject. Ze geven het ontwikkelteam richting en vormen het fundament voor de te bouwen functionaliteiten.
  Lees meer
 • 18 oktober 2017

  Opnieuw FD Gazelle van Nederland

  Finalist mag zich, net als in 2015, FD Gazelle 2017 noemen. Volgens het Financieel Dagblad behoort Finalist samen met 753 andere organisaties tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
  Lees meer
 • 16 oktober 2017

  Optimale focus op uw online identiteit

  Een online identiteit is meer dan alleen het consistent doorvoeren van de huisstijl. Het is een optelsom van alle zichtbare en niet zichtbare elementen waarmee een zorgorganisatie zich presenteert.
  Lees meer
 • VluchtelingenWerk Nederland
  10 oktober 2017

  Veilig ontwikkelen met de OWASP Top 10

  Hoe garandeer je veilige code en hou je hackers buiten de deur? Wij pasten de OWASP top 10 toe bij de ontwikkeling van een nieuw platform voor VluchtelingenWerk Nederland.
  Lees meer
 • 5 oktober 2017

  Communicatiekloof tussen werkvloer en top

  Eindelijk kunnen de plannen van de tekentafel realiteit worden. Maar het enthousiasme onder de mensen waar je het voor doet, de mensen op de werkvloer, de gebruikers, blijft uit. Waarom?
  Lees meer
 • 28 september 2017

  Heeft de Open Universiteit de website van het jaar?

  23 november 2017 is het zover, de Website van het Jaar Award night. Op deze avond worden voor de 18e keer de prijzen verdeeld over de beste en populairste websites van Nederland.
  Lees meer
 • 15 september 2017

  Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker

  Stichting FutureNL organiseert ook dit jaar weer expeditie Micro:bit. Het avontuur is bedoeld om kinderen in een zo vroeg mogelijke fase kennis te laten maken met de digitale wereld.
  Lees meer
 • 15 september 2017

  Een team award voor MyEUR!

  Trots zijn we op het winnen van de team Top Support Award van Erasmus Universiteit Rotterdam. Finalist heeft een waardevolle bijdrage mogen leveren aan de totstandkoming van MyEUR.
  Lees meer
 • JoyOfCoding
  10 juli 2017

  Terugblik Joy of Coding 2017

  Op vrijdag 30 juni j.l vond alweer de 5e editie van Joy of Coding plaats. Joy of Coding is een conferentie voor gedreven software-ontwikkelaars.
  Lees meer
 • OnlineIdentiteitInDeZorg
  28 juni 2017

  Zo focus je je in de zorg op je online identiteit

  Je online identiteit is meer dan alleen je huisstijl. Het is ook de sfeer die je content, website en fotografie met zich meebrengt.
  Lees meer
 • 23 juni 2017

  Highlights Red Hat Partner Conference 2017

  Afgelopen week waren meerdere collega's van Finalist aanwezig bij de tweejaarlijkse Red Hat Partner Conference in Frankfurt (D).
  Lees meer
 • Nieuws & ontwiikkelingen
  22 juni 2017

  Verbreding dienstenportfolio maakt Finalist totaalpartner IT

  IT-leverancier Finalist heeft haar portfolio uitgebreid met Consultancy- en Infrastructuur-diensten.
  Lees meer
 • 16 juni 2017

  Twee Drupal Splash Awards: Universiteit Maastricht & Scalda

  Gisteravond was het zover, de jaarlijkse uitreiking van de Splash Award 2017 in Citysense te Utrecht.
  Lees meer
 • DrupalSplashAward
  8 juni 2017

  Twee klantcases staan in de finale!

  Vandaag zijn de nominaties van de Drupal Splash Award 2017 bekend gemaakt. Finalist is genomineerd!
  Lees meer
 • 29 mei 2017

  Terug in de tijd op DrupalJam met de Nintendo NES

  Op woensdag 24 mei 2017 vond het jaarlijks evenement DrupalJam plaats in de Fabrique te Maarssen.
  Lees meer
 • Drupaljam2017
  11 mei 2017

  Finalister op podium tijdens DrupalJam 2017

  Op 24 mei presenteert Sean Blommaert over ‘Media in Drupal 8 core’ tijdens DrupalJam, het grootste Drupal congres van Nederland.
  Lees meer
 • 25 april 2017

  Agile gastcollege voor studenten Hogeschool Rotterdam

  Projectmanager Peter Ras en Scrum Master Ruud Rietveld zetten tijdens interactief gastcollege studenten aan het denken op een creatieve manier.
  Lees meer
 • 19 april 2017

  Wordt zorgcommunicatie straks zorgmarketing?

  Deze toenemende marktwerking maakt het voor zorginstellingen steeds belangrijker om zichzelf beter te profileren.
  Lees meer
 • 11 april 2017

  Interactief kwaliteitshandboek voor Surplus gelanceerd

  Op dinsdag 4 april is het nieuwe interactieve kwaliteitshandboek voor Surplus Zorggroep live gegaan.
  Lees meer
 • Scrumindezorg
  4 april 2017

  Waarom scrum & de zorg een gouden match zijn

  En dat het precies daarom zo’n goede match is voor IT-productontwikkeling in de zorg.
  Lees meer
 • 3 april 2017

  User Centered Design: succesvolle Masterclass voor studenten​

  Vrijdag 24 maart kregen de 60 beste derde- en vierdejaarsstudenten (in) Communicatie en Multimedia Design kans om onder begeleiding van IT en design specialisten te werken aan een professionele pitch.
  Lees meer
 • Zorgapplicaties
  27 maart 2017

  Waarom zorgapplicaties niet zonder goede GUI kunnen!

  Hoe goed je applicatie technisch ook in elkaar zit, als het grafische aspect niet klopt zal een gebruiker er nooit het maximale uit halen.
  Lees meer
 • 24 maart 2017

  'Proeftuin rekenen voor primair onderwijs'! voor Kennisnet live

  Finalist is super trots met de lancering van de Proeftuin rekenen voor het primair onderwijs van Kennisnet in samenwerking met SLO, die begin maart plaatsvond.
  Lees meer
 • 20 maart 2017

  Nieuwste trends ontdekt bij vakbeurs Zorg & ICT

  Van dinsdag 14 maart tot en met vrijdag 17 maart vond de vakbeurs van Zorg & ICT weer plaats.
  Lees meer
 • JohannesMaasNickMulder
  7 maart 2017

  Finalist en Onetomarket gaan samenwerken

  Nieuwe one-stop-shop voor bouw van online-omgeving en bijbehorende marketingstrategie
  Lees meer
 • LiferayDXP
  27 februari 2017

  Liferay DXP voor de hedendaagse digitale ervaring van websitegebruikers

  Afgelopen week heeft in Amsterdam de Liferay Digital Experience Platform cursus plaatsgevonden
  Lees meer
 • Cloudflare
  24 februari 2017

  Datalek bij Cloudflare

  Uit het nieuws van vandaag is gebleken dat er een datalek is geweest bij Cloudflare.
  Lees meer
 • 23 februari 2017

  Dutch Digital Agencies vraagt Finalist voor masterclass

  Op donderdag 2 maart vindt de Communication and Multimedia Design (CMD) Talentendag plaats.
  Lees meer
 • RedHat
  16 februari 2017

  Met als hoofdthema... Digital Transformations!

  Dit jaar heeft Finalist weer deelgenomen aan de Red Hat Insights Tour in Boston.
  Lees meer
 • OpenUniversiteitHeerlen
  14 februari 2017

  Nieuwe website voor Open Universiteit

  De vernieuwde website van de Open Universiteit is live gegaan.
  Lees meer
 • NOT
  31 januari 2017

  Dag vol inspiratie tijdens NOT, vakbeurs in Utrecht

  Eind januari ging Finalist met veel plezier naar de grootste vakbeurs voor het onderwijs in Utrecht.
  Lees meer
 • 25 januari 2017

  NRC Carrière Held 2016/2017

  Op 23 januari vond in Amsterdam de uitreiking plaats.
  Lees meer
 • Talent
  16 januari 2017

  Finalist strijdt mee voor de best scorende werkgever in 2017!

  Op maandag 23 januari vindt het NRC Carrière Helden evenement plaats.
  Lees meer
 • Drupal Core Media sprint
  20 december 2016

  Aanwezigheid bij Drupal Core Media sprint in Berlijn

  Van 12 tot 18 december was Sean Blommaert aanwezig bij Drupal Core Media sprint
  Lees meer
 • MyEUR
  14 december 2016

  Vernieuwd onderwijsportaal MyEUR gelanceerd

  Op 24 november 2016 is het vernieuwde portaal live gegaan.
  Lees meer
 • Videotestdag
  28 november 2016

  Software voor mensen met een verstandelijke beperking

  Kortom: hoe bouw je goede software voor verstandelijk beperkten?
  Lees meer