Nieuws

Al het nieuws van Finalist op één pagina. Blijf op de hoogte via onze social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

 • Finalist - Samenwerking met Corporatiegids - Woningcorporaties - een feit
  25 november 2021

  Samenwerking met CorporatieGids een feit

  Samenwerking met Corporatiegids een feit! Finalist maakt het verschil voor woningcorporaties middels moderne websites, portals, applicatie-integratie en architectuuradvies.
  Lees meer
 • Finalist Foppe Flokstra Leanne Kempees
  18 november 2021

  Welkom nieuwe collega Foppe Flokstra

  Warm welkom bij Finalist! Nieuwe collega Foppe Flokstra ontvangt felicitaties van Léanne Kempees. “Mijn keuze voor Finalist heeft puur te maken met een onderbuikgevoel.
  Lees meer
 • Finalist - Week van de internationale student
  17 november 2021

  Week van de internationale student.

  Week of the International Student! Nuffic organiseert in NL de Week van de Internationale Student, waarin het belang van een internationale ervaring voor zowel Nederlandse als internationale studenten centraal staat.
  Lees meer
 • Finalist - Duurzaam Maatschappelijk - 201 bomen
  11 november 2021

  Inmiddels 201 bomen geplant!

  201 bomen zijn er de afgelopen 24 maanden geplant in plaats van de gebruikelijke taart bij livegangen van websites, portalen, integraties en applicaties. Veel leuker en nuttiger voor onze aardbol!
  Lees meer
 • Finalist - Aedes website (vereniging voor woningcorporaties) live
  9 november 2021

  Aedes website live!

  LIVE Finalist feliciteert Aedes vereniging van woningcorporaties met de nieuwe website. En natuurlijk ook de felicitaties aan alle woningcorporaties!
  Lees meer
 • SDG Nederland Action days Finalist
  24 september 2021

  Finalist steunt Sustainable Development Goals Action Days 2021

  Finalist laat de Sustainable Development Goals vlag op kantoor in Rotterdam wapperen vandaag! Duurzame ontwikkelingsdoelen verwerken we namelijk in onze organisatiestrategie.
  Lees meer
 • Collega Carla over onze cultuur en samenwerken
  23 september 2021

  Collega Carla over onze cultuur en samenwerken

  Trots op onze collega Carla Hoogerwerf voor haar waardevolle bijdrage aan Nederlands meest gerenommeerde bank. Als projectleider ondersteunt zij de bank bij het overzichtelijk maken en logisch indelen van het werk.
  Lees meer
 • 2 september 2021

  8ste jaar op rij sponsor van Drupaljam

  8ste jaar op rij sponsor van Drupaljam. Fijn om met deze hybride opzet op 5 en 6 oktober met liefhebbers op het grootste Drupal event van Nederland bij elkaar te zijn.
  Lees meer
 • Verhuisd. Olympisch kampioene Inge De Bruijn leidt je rond.
  5 augustus 2021

  Verhuisd. Olympisch kampioene Inge De Bruijn leidt je rond.

  Finalist is verhuisd! Viervoudig Olympisch kampioene Inge De Bruijn leidt je rond op onze nieuwe stek op de 15e verdieping in 360° film / VR.
  Lees meer
 • Software kiezen is net als een auto kopen. Finalist.
  22 juli 2021

  Software kiezen is net als een auto kopen. [blog]

  Software kiezen is net als een auto kopen. Behulpzame blog door collega Martin van Amersfoorth. Hij zet de mogelijkheden op een rij middels dit simpele voorbeeld. Regelmatig geven we onafhankelijk advies over softwareontwikkeling zodat opdrachtgevers zelf evenwichtige keuzes kunnen maken.
  Lees meer
 • Finalist wint aanbesteding van onderdeel Rijksoverheid voor digitale oplossingen
  15 juli 2021

  Finalist wint aanbesteding Rijksoverheid

  Finalist wint aanbesteding van onderdeel Rijksoverheid voor digitale oplossingen met een verwachte omzet van € 4 mln. verdeeld over 4 jaar. Aanbestedingen voor IT in de publieke sector, voor onder andere ministeries en koepelorganisaties, zijn tegenwoordig bijzonder complex.
  Lees meer
 • Website Dianet live - Finalist
  8 juli 2021

  Website dianet live

  Website Dianet live! In 2015 zijn Finalist en Dianet | Thuis in dialysezorg de samenwerking aangegaan en hebben we de corporate website voor Dianet gerealiseerd.
  Lees meer
 • Finalist - onze missie
  1 juli 2021

  Finalist missie in video

  Iedere dag staan we op om mensen te verbinden door internettechnologie en -diensten op belangrijke levensmomenten. Van jong tot oud: heel veel mensen in NL hebben baat bij de software, portalen, websites en integraties
  Lees meer
 • Finalist - Hoe worden woningcorporaties door IT toekomstbehendig?
  24 juni 2021

  Hoe worden woningcorporaties door IT toekomstbehendig?

  Hoe worden woningcorporaties door IT toekomstbehendig? Collega Loutfi Ghattas legt in deze video het onderscheidende vermogen uit van Finalist voor woningcorporaties.
  Lees meer
 • 9 juni 2021

  "Koppen gaan rollen: geen Wordpress maar een headless CMS"

  "Overheden negeren basale beveiligingsregels", zo luidt de conclusie van een onderzoeksartikel van nieuwsblad Trouw, gepubliceerd op 9 juni 2021. Tientallen websites van onze overheid zijn daardoor kwetsbaar voor aanvallen, waaronder die van het Rijk, maar ook een tiental gemeenten, vijf veiligheidsregio's en vier GGD'en.
  Lees meer
 • Realisatie online platform voor Aedes - Finalist
  20 mei 2021

  Realisatie online platform voor Aedes

  Sinds deze week zijn we gestart met de technische realisatie van het online platform voor Aedes vereniging van woningcorporaties! We zijn vereerd om samen te werken met Aedes.
  Lees meer
 • Hoe ICT de zorg kan ontzorgen? [Blog] - Finalist
  12 mei 2021

  Hoe ICT de zorg kan ontzorgen? [Blog]

  12 mei: Dag van de Zorg “Als we nu eens met z’n allen de zorg ontzorgen. Dan kan de zorg weer zorgen.” Blog door collega Samantha Boer.
  Lees meer
 • Finalist en TAF slaan handen ineen
  6 mei 2021

  Finalist en TAF slaan handen ineen

  Finalist en TAF Verzekeringen gaan de komende drie maanden samenwerken! Wij zijn als Finalist erg blij met TAF: een organisatie die dezelfde waarden en werkmentaliteit deelt.
  Lees meer
 • Vierde rij op jaar in Emerce Top 100
  29 april 2021

  Vierde jaar op rij in Emerce Top 100

  Volgens Emerce behoort Finalist ook dit jaar weer tot de top 100 beste e-busines bedrijven van Nederland. In de beoordeling van de 16e editie van de Emerce 100 heeft de ICT-dienstverlener uit Rotterdam en Maarssen dit jaar 4,5 ster mogen ontvangen in de categorie ‘Digital Agency Full-service Middelgroot’.
  Lees meer
 • Wanneer kies je eigenlijk voor maatwerk software? Lees de vijf belangrijkste argumenten in deze nieuwe blog van collega Paula den Boer
  20 april 2021

  "The Big Five" use cases voor maatwerk software [Blog]

  Wanneer kies je eigenlijk voor maatwerk software? Lees de vijf belangrijkste argumenten in deze nieuwe blog van collega Paula den Boer.
  Lees meer
 • Voordat we software ontwikkelen. [video]
  15 april 2021

  Voordat we software ontwikkelen. [Video]

  Voordat we software ontwikkelen, verdiepen we ons in de mensen die het gebruiken. Collega Léanne Kempees verwoordt dit prachtig in deze video.
  Lees meer
 • Informatieanalist gezocht en het geheim van werken bij Finalist [video]
  8 april 2021

  Informatieanalist gezocht en het geheim van werken bij Finalist [video]

  Informatieanalist gezocht! Wegens overweldigend succes zoeken wij een steengoede informatieanalist die de brug slaat tussen klantwensen en technologie.
  Lees meer
 • 4 maart 2021

  ICT-scan voor woningcorporatie Viveste

  ICT-scan voor Woonstichting Viveste "Finalist heeft in korte tijd met ervaren consultants de thermometer in onze ICT-omgeving en -organisatie gestoken."
  Lees meer
 • Finalist Rotterdam verhuist naar Millenniumtoren
  25 februari 2021

  Finalist Rotterdam verhuist naar Millenniumtoren

  Per juni 2021 verhuizen we naar de Millenniumtoren in Rotterdam. Finalist verruilt na meer dan 15 jaar het Groot Handelsgebouw.
  Lees meer
 • Referentievideo Vluchtelingenwerk Nederland
  18 februari 2021

  Referentievideo Vluchtelingenwerk Nederland

  Referentievideo Vluchtelingenwerk Nederland over het systeem waarmee 1.000 medewerkers en 14.000 vrijwilligers werken. Met uitdagingen zoals veranderende landelijke wet- en regelgeving, privacy en gebruikersvriendelijkheid.
  Lees meer
 • Finalist sponsor van wereldwijde Liferay Devcon conferentie.
  11 februari 2021

  Finalist sponsor van wereldwijde Liferay Devcon conferentie

  Finalist sponsor van wereldwijde Liferay Devcon conferentie. Mooie ‘sneak peak’ video! We kijken uit naar 9 - 11 maart 2021.
  Lees meer
 • 9 februari 2021

  Finalist lid van SDG Nederland

  Maatschappelijke relevantie zit in ons Finalist DNA. Wij willen bijdragen aan het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s). Wist je dat we deze SDG's integreren in onze visie, missie en strategie, maar ook in processen, projecten en samenwerkingsverbanden?
  Lees meer
 • 4 februari 2021

  [Video] Interview - Software voor gezondheidszorg

  Wat is impact van technologie op gezondheidszorg? Business Unit Manager Léanne Kempees over het toegankelijker maken van de zorg, veiligheid van zorgdata en de stappen naar meer betaalbare zorg in de toekomst.
  Lees meer
 • Finalist - software voor non-profit
  28 januari 2021

  [Video] Interview - Software voor non-profit (maatschappij)

  Ontdek waarom, hoe en wat voor software (IT) we ontwikkelen voor maatschappelijke organisaties (non-profit) in Nederland. Interview waarin Business Unit Manager Jasper Van Schelven vijf vragen beantwoordt en in detail ingaat op de toegevoegde waarde van Finalist in deze markt.
  Lees meer
 • 21 januari 2021

  Aan de slag voor Breda University of Applied Sciences

  Trots dat we sinds dinsdag de corporate website van Breda University of Applied Sciences officieel beheren, onderhouden en doorontwikkelen in #Drupal . Schoolvoorbeeld van maatschappelijk relevante IT. Het partnerschap nav de gewonnen aanbesteding verloopt zeer voorspoedig.
  Lees meer
 • XIS-kwalificatie voor JGZ applicatie
  22 oktober 2020

  XIS-kwalificatie voor JGZ applicatie

  Als Nictiz en VZVZ de JGZ applicatie belonen met een XIS-kwalificatie, dan bevestigt dat diepgaande marktkennis en ervaar je een trots gevoel.
  Lees meer
 • Finalist programma Nu Niet Zwanger
  15 oktober 2020

  Factsheet programma Nu Niet Zwanger

  Programma Nu Niet Zwanger van GGD GHOR Nederland is inmiddels 2,5 jaar onderweg met de landelijke uitrol. De feiten en cijfers.
  Lees meer
 • Finalist Digitale toegankelijkheid (semi-) overheid ver te zoeken ondanks deadline
  8 oktober 2020

  Digitale toegankelijkheid (semi-) overheid ver te zoeken

  De deadline voor overheid en semi-overheid om te voldoen aan de wetgeving ‘Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid’ verstreek op 23 september 2020. Overheidsorganisaties zijn nu verplicht om zich aantoonbaar in te spannen om hun digitale informatiekanalen toegankelijk te maken voor mensen met beperkingen.
  Lees meer
 • 17 september 2020

  Website GGiD live

  Website Coöperatie GGiD live! Ontdek waarom Coöperatie GGiD is opgericht en hoe jouw GGD aan kan sluiten op de nieuwe generatie GGD digitaal dossier Jeugdgezondheidszorg.
  Lees meer
 • 10 september 2020

  Samen op weg naar GGiD

  Samen met GGD Twente GGD regio Utrecht en GGD Hollands Noorden werken we aan GGiD: de nieuwe generatie GGD digitaal dossier Jeugdgezondheidszorg voor kinderen van 0-18 jaar!
  Lees meer
 • Drupal developer - Finalist
  3 september 2020

  Drupal developer? Kom erbij!

  Heb jij minimaal 2 jaar #Drupal ervaring en wil je dagelijks bijdragen en het verschil maken met webdevelopment voor oa aansprekende Hogescholen, Universiteiten en belangrijke non-profit organisaties? Check de vacature.
  Lees meer
 • Woningcorporaties en waterschappen - Finalist
  13 augustus 2020

  Marktspecialismen woningcorporaties en waterschappen toegevoegd

  Woningcorporaties en Waterschappen toegevoegd aan marktspecialismen Finalist. Domeinkennis zorgt voor toegevoegde waarde: meer inlevingsvermogen, snellere realisatie en kwaliteit.
  Lees meer
 • Finalist missie in video
  10 augustus 2020

  Finalist missie in video 25.000 keer bekeken

  Heel erg gaaf! 25.000 mensen hebben de afgelopen 2 weken onze Finalist missie in bewegend beeld gezien.
  Lees meer
 • Finalist Digital Accelerator Program
  30 juli 2020

  In 3 stappen jouw digitale strategie op scherp!

  Hoe kom je snel tot jouw digitale strategie voor het nieuwe normaal? Heb je nog wel de juiste vertrekpunten? Heb je voldoende inzicht in consequenties?
  Lees meer
 • 25 juni 2020

  Uitzending FamiliePortaal on demand beschikbaar

  Live uitzending over het FamiliePortaal voor VVT is nu on demand beschikbaar.
  Lees meer
 • 25 juni 2020

  [Blog] Drupal 7 support verlengd, toch slim om nu te upgraden

  Op Drupal.org is op 24 juni aangekondigd dat Drupal 7 een jaar langer wordt ondersteund, tot november 2022, als gevolg van COVID-19. Is het nu slim om langer op Drupal 7 te blijven, of blijft het advies: upgraden naar Drupal 9?
  Lees meer
 • 18 juni 2020

  Referentiecase Brancheorganisatie website voor Cumela

  Referentiecase over dé digitale ontmoetingsplek van brancheorganisatie Cumela voor belangenbehartiging van haar leden en meer (advies, kennisdeling, informatie, evenementen), is nu beschikbaar.
  Lees meer
 • 11 juni 2020

  "Last call: Hoogste tijd om te upgraden van Liferay 6.2 naar Liferay DXP" [Blog]

  "Last call: Hoogste tijd om te upgraden van Liferay 6.2 naar Liferay DXP" [Blog] door Finalist solution principal Geert van der Ploeg
  Lees meer
 • 9 juni 2020

  Beleef het Familieportaal in de Liferay Lounge

  Hoor en zie alle ins en outs van het FamiliePortaal online via een rechtstreekse verbinding met de Liferay Lounge studio. Meld je hierbij aan voor de live uitzending, stel alvast je vraag en praat met ons mee.
  Lees meer
 • 4 juni 2020

  Peter Noordanus nieuwe commissaris Finalist [Persbericht]

  Peter Noordanus is aangesteld als commissaris in de Raad van Commissarissen (RvC) van Finalist. Met de uitbreiding van de RvC met Peter is de Raad goed vertegenwoordigd op verschillende gebieden. Naast toezichthouden, vervult hij de rol van adviseur publiek-private samenwerking.
  Lees meer
 • 3 juni 2020

  Drupal 9 gelanceerd!

  Vandaag is het dan zover. Versie 9 van het bekende open source CMS Drupal is gelanceerd. De Drupalcommunity speelt een uitermate belangrijke rol in de doorontwikkeling en ondersteuning van het CMS. Je kunt stellen dat ze het kloppend hart is van Drupal.
  Lees meer
 • 2 juni 2020

  Drupal 9 verschijnt op 3 juni

  Woensdag 3 juni is het zover. Dan verschijnt de nieuwe versie van het bekende open source CMS Drupal. De nieuwe release markeert belangrijke vernieuwingen in haar bijna twintigjarige geschiedenis.
  Lees meer
 • 29 mei 2020

  Finalist lanceert eigen Druplicon

  Ter ere van de komst van Drupal 9 heeft Finalist haar eigen Druplicon beschikbaar gemaakt. Wat is eigenlijk een Druplicon?
  Lees meer
 • 28 mei 2020

  [Blog] "Op naar Drupal 9" door Tom van van Vliet

  In deze blog van collega Tom van Vliet vind je in detail antwoord op al je vragen rondom deze grootste vernieuwing in 20 jaar Drupal.
  Lees meer
 • 14 mei 2020

  Dag 60 sinds de start van de intelligente lockdown

  Dag 60 sinds de start van de intelligente lockdown blijkt de ‘Dag van het Tandvlees’. Veel mensen in onze zorg lopen momenteel op hun tandvlees.
  Lees meer
 • 7 mei 2020

  8 websites recent live!

  8 websites recent live! Digitalisering versnelt in deze tijd en hierdoor zijn websites meer dan ooit het online gezicht van organisaties.
  Lees meer
 • 29 april 2020

  Zorg-capaciteit [Blog] Hoeveel IC-bedden hebben we nu?

  "Ik herinner me nog goed dat het telefoontje binnenkwam. De Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (NVIC) vroeg of het mogelijk was om www.zorg-capaciteit.nl uit te breiden met een actueel en dynamisch overzicht van de geïsoleerde IC-bedden in de ziekenhuizen.
  Lees meer
 • 23 april 2020

  Top 9 Meest gevraagde dienstverlening tijdens Corona-tijd

  In de afgelopen periode hebben we veel klanten hierin kunnen ondersteunen met kleine en grotere oplossingen. Bekijk onze top 9 meest gevraagde dienstverlening in Corona-tijd.
  Lees meer
 • 14 april 2020

  Finalist dient Coronawaarschuwing in bij VWS

  Finalist dient Coronawaarschuwing in n.a.v. tender Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport! De focus van Coronawaarschuwing ligt op het sneller waarschuwen en beter informeren van de mogelijk geïnfecteerden.
  Lees meer
 • 7 april 2020

  3e jaar op rij 'Beste e-business bedrijf van NL'

  Trots dat we volgens Emerce voor het 3e jaar op rij tot de beste e-business bedrijven van Nederland behoren. De uitslag geeft weer hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers
  Lees meer
 • 27 maart 2020

  Zorg-capaciteit.nl maakt bedden realtime landelijk inzichtelijk

  In samenwerking met Nictiz en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) heeft Finalist de webapplicatie zorg-capaciteit.nl doorontwikkeld. Alle ziekenhuizen in Nederland hebben inzicht in beddencapaciteit.
  Lees meer
 • 26 maart 2020

  Onderwijs behendig in Corona-tijd

  Geweldig om te zien dat ons #onderwijs zo behendig is in deze Corona-tijd. Heel knap hoe klanten hun uiterste best doen om studenten te informeren en onderwijs te continueren.
  Lees meer
 • 19 maart 2020

  Leerkrachten in het hele het land zetten massaal online leermiddelen in

  Van kleuters tot studenten: leerkrachten in het hele het land zetten massaal online leermiddelen in! Erg trots op de dienstverlening van onze klant Eduklik.
  Lees meer
 • 11 maart 2020

  DigiToegankelijk [blog 2] grondslag, verplichtingen en de roadmap

  Deze tweede blog over DigiToegankelijk gaat in op de wettelijke grondslag, wat de verplichtingen zijn en wat de roadmap is.
  Lees meer
 • 5 maart 2020

  Overnames maken Spotta folderreus

  JA-JA sticker al op de brievenbus? Folderreus Spotta bereidt zich voor op sterk veranderend medialandschap.
  Lees meer
 • 27 februari 2020

  Finalist samen met Liferay present op Zorg & ICT 2020

  Natuurlijk is de #1 voor zorg op het gebied van internettechnologie- en diensten op Zorg & ICT 2020. Samen met technologie partner Liferay!
  Lees meer
 • 19 februari 2020

  Digitoegankelijkheid veelomvattender dan initieel gedacht! [Blog]

  Werk je in de zorg, onderwijs of overheid. Dan ben je vast bekend met de thema ‘toegankelijkheid’, toch? Zo niet, dan wordt 2020 een jaar waarin je in hiermee in aanraking komt.
  Lees meer
 • 17 februari 2020

  Cloud Native Roadshow - 19 maart 2020

  Cloud Native Software Integraties? Ga hands-on tijdens de Cloud Native Roadshow op 19 maart 2020 in het centrum van Rotterdam! Voor software engineers: Dev en Ops.
  Lees meer
 • 6 februari 2020

  Finalist Gold Sponsor Drupaljam 2020

  Finalist sponsort voor het 6e jaar op rij Drupaljam; ditmaal als Gold sponsor.
  Lees meer
 • 4 februari 2020

  Nieuwe homepage voor GVB

  Na uitgebreid onderzoek met respondenten is de nieuwe homepage voor GVB ontworpen en geïmplementeerd door Finalist.
  Lees meer
 • 30 januari 2020

  Open Universiteit live met Liferay DXP

  Deze week is de website van Open Universiteit live gegaan naar Liferay DXP technologie.
  Lees meer
 • 3 januari 2020

  Website Partnerwaarschuwing is vernieuwd

  Om nog sneller en beter soa’s op te sporen is de website, partnerwaarschuwing.nl, grondig vernieuwd. De website wordt al jaren succesvol ingezet om (ex)sekspartners anoniem of niet anoniem te waarschuwen na een positieve soa-test.
  Lees meer
 • 3 oktober 2019

  KPMG Meijburg genomineerd voor beste Drupal project wereldwijd

  De corporate website van KPMG Meijburg is genomineerd voor de International Splash Awards. Deze prestigieuze wedstrijd waaraan wereldwijd Drupal projecten meedingen om als beste project uit de bus te komen.
  Lees meer
 • 18 september 2019

  Impact Prinsjesdag voor het Onderwijs

  De belangrijkste plannen voor ons Onderwijs voor 2020 nav Prinsjesdag 2019 op een rij. We helpen ons grote aantal klanten in Onderwijs graag om met software een aanzienlijke bijdrage te leveren.
  Lees meer
 • 5 september 2019

  Medewerkerportaal TU Delft live!

  Het nieuwe medewerkersportaal voor de meer dan 5.000 collega’s van TU Delft is recent live gegaan. Finalist heeft de Integrated Front-end; zowel de user interface als de portal omgeving (Liferay), met Design Thinking als basis, gerealiseerd.
  Lees meer
 • 14 mei 2019

  Wibo Pollmann is nieuwe directeur Finalist

  Wibo Pollmann is de nieuwe algemeen directeur Finalist. Onder leiding van de nieuwe directeur, afgelopen 1 april gestart, wil Finalist verder invulling geven aan de groeiambities op het gebied van internettechnologie en it-diensten binnen de zorg, onderwijs en zekerheid.
  Lees meer
 • 24 april 2019

  Is de Digital Workspace de toekomst?

  Op 16 april vond het Frankwatching Digital Workspace Event plaats in Supernova, Jaarbeurs Utrecht. Finalist was met vijf personen op de vloer en geeft antwoord op de vraag: is de Digital Workspace de toekomst?
  Lees meer
 • Finalist tekent Health Deal I-JGZ
  24 april 2019

  Finalist tekent Health Deal I-JGZ

  Vanmorgen heeft Finalist de Health Deal I-JGZ ondertekend. Met de ondertekening in het bijzijn van Minister van VWS Hugo de Jong committeert Finalist zich aan zorginnovaties die onze jeugdgezondheidszorg hard nodig heeft.
  Lees meer
 • 23 januari 2019

  21e-eeuwse vaardigheden: train ze met Design Thinking

  Algemene competenties die je in onze kennis- en netwerksamenleving nodig hebt. Dat zijn de 21e-eeuwse vaardigheden waar ik het in de titel over heb. Met onderwijsprofessionals praat ik vaak over de ontwikkeling en inzet van deze vaardigheden.
  Lees meer
 • OnlineEduca
  20 december 2018

  De traditionele systemen gaan hun grenzen voorbij!

  Een interessant thema van Online Educa waar veel bezoekers op hoopten, is de toekomst van het Learning Experience Platform (LXP). De vraag is: zijn we al toe aan de opvolger van het LMS en wat is de toegevoegde waarde van dit fenomeen?
  Lees meer
 • eHealthConvention
  4 december 2018

  Relevantie e-health inmiddels bewezen; tijd voor actie!

  Op 14 november vond de jaarlijkse eHealth Convention plaats in Amsterdam. De grofweg 500 zorgprofessionals konden tijdens dit event kiezen uit tal van kwalitatief inhoudelijke sessies.
  Lees meer
 • ChannelAwards2018
  15 oktober 2018

  Genomineerd voor 'Best Vertical Market Channel Approach'

  Wij zijn door de algemene jury van de Channel Awards 2018 genomineerd voor 'Best Vertical Market Channel Approach'. De reden hiervan is dat wij de mogelijkheid hebben om het LMS van Valamis in te zetten.
  Lees meer
 • 21 september 2018

  Drupal Europe: minder bezoekers, meer inhoud

  Van 10 tot 14 september 2018 vond in Darmstadt, Duitsland, het jaarlijkse evenement Drupal Europe plaats. Dit is de grootste Drupal conferentie in Europa en verwelkomt dan ook bezoekers uit vele landen (ook buiten Europa).
  Lees meer
 • ErkendLeerbedrijf
  10 september 2018

  Finalist is een erkend leerbedrijf!

  De Wet educatie en beroepsonderwijs (WEB) verplicht MBO-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Sinds september heeft Finalist de titel ‘Erkend Leerbedrijf’.
  Lees meer
 • MythTruths
  23 april 2018

  Myths and Truths about Learning

  Een belangrijke doelstelling van de Dommel Valley community is om kennis en ervaringen op een laagdrempelige manier met elkaar te delen, zodat we er samen allemaal beter van worden.
  Lees meer
 • Drupaljam2018
  18 april 2018

  Onze sessies op DrupalJam 2018

  Het is alweer meer dan een week geleden dat DrupalJam 2018 plaatsvond. Verschillende collega's hebben gesproken.op deze dag. Ben je benieuwd wat ze besproken hebben?
  Lees meer
 • Valamis
  4 april 2018

  Finalist partner van Arcusys in Nederland

  Finalist start een samenwerking met Arcusys, wereldleider in digitale leeroplossingen. Finalist kan hierdoor het Valamis LMS van Arcusys inzetten voor haar opdrachtgevers.
  Lees meer
 • Brandwijzer
  29 maart 2018

  De Zorg Brandveilig lanceert online applicatie BrandWijzer.

  Tijdens de Zorg Brandveilig, een congres over risico gestuurde brandveiligheid in de zorg, heeft de lancering van de applicatie De Zorg Brandveilig BrandWijzer plaatsgevonden.
  Lees meer
 • Gastcollege
  27 maart 2018

  Project Management en hoe Agile en Scrum daarin passen

  Finalisters hebbenagile principes uitgelegd. De studenten ontdekten ook dat door regelmatig te reflecteren, je beter gaat samenwerken. Kunnen ze ook toepassen in al hun studie-projecten.
  Lees meer
 • AVG in een notendop
  15 maart 2018

  AVG in een notendop

  Vanaf 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. De nadruk ligt dan op uw verantwoordelijkheid om te kunnen aantonen dat u zich aan de wet houdt. Dat vergt een gedegen voorbereiding.
  Lees meer
 • Drupaljam2018
  12 maart 2018

  Finalisters op podium tijdens DrupalJam 2018

  Op 5 april 2018 vind DrupalJam plaats, het grootste Drupal congres van Nederland. Buiten dat wij als enige Platinum sponsor zijn, spreken er ook maar liefst 4 Finalisters op deze dag.
  Lees meer
 • SplashAwards
  27 februari 2018

  Surplus en Eduklik beste Drupalprojecten?

  De nominaties van de Drupal Splash Award 2018 zijn bekend gemaakt. Finalist is voor het derde jaar op rij genomineerd, dit jaar wederom in twee categorieën: Onderwijs en Zorg.
  Lees meer
 • Tekenmoment
  6 februari 2018

  IT-leverancier Finalist ontwikkelt digitaal dossier voor drie GGD regio’s

  Wij gaan voor drie GGD regio's een nieuw digitaal dossier Jeugdgezondheidszorg ontwikkelen. Dit dossier bestaat onder andere uit een registratiesysteem en gebruiksvriendelijk portaal.
  Lees meer
 • 25 januari 2018

  Partner Liferay is Gartner's Magic Quadrant 2018

  Onze partner Liferay is namens Gartner uitgeroepen tot leider in het Magic Quadrant 2018 voor Digital Experience Platforms (DXP). Finalist is al jaren Platinum Service Partner van Liferay.
  Lees meer
 • RedHat
  16 februari 2017

  Met als hoofdthema... Digital Transformations!

  Dit jaar heeft Finalist weer deelgenomen aan de Red Hat Insights Tour in Boston.
  Lees meer
 • Talent
  16 januari 2017

  Finalist strijdt mee voor de best scorende werkgever in 2017!

  Op maandag 23 januari vindt het NRC Carrière Helden evenement plaats.
  Lees meer
 • J-Fall
  17 november 2016

  Winnaar loterij J-Fall neemt prijs in ontvangst

  Vandaag nam Pieter de Weerd de Raspberry Pi 3 in ontvangst.
  Lees meer
 • Hippo Connect
  9 november 2016

  Finalister spreker op Hippo Connect

  Op 17 november vindt Hippo Connect plaats in Amsterdam.
  Lees meer
 • user story
  6 april 2016

  Publicatie in Frankwatching

  User stories vertalen het concept voor een systeem tot een pakket aan wensen en behoeftes.
  Lees meer
 • Innovatiemiddag2015
  23 november 2015

  Terugblik Innovatiemiddag 2015

  Dit jaar werd de middag gehouden in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam
  Lees meer
 • 14 januari 2015

  Innovatie permanent in het directie-dna

  Er is permanent een Directeur Innovatie aan de directie van Finalist toegevoegd
  Lees meer
 • 12 januari 2015

  Blog: Waarom mislukken zo veel ICT projecten?

  Blog van Hans Ketterings over de oorzaak van het mislukken van veel ICT projecten
  Lees meer