Computable nomineert de 10 ICT-detacheerders

1 juni 2016
ComputableAward

De vakjury van de Computable Awards 2016 heeft Finalist genomineerd in de categorie ICT-detacheerder van het jaar. De vijf juryleden hebben individueel alle twintig voordrachten in deze categorie van een cijfer voorzien waarbij de tien hoogste gemiddelden zijn genomineerd.

De winnaar wordt tijdens een awardshop op 1 november 2016 bekend gemaakt. De onderbouwing van Finalist als genomineerde voor de award 'ICT-detacheerder van het jaar:

'Finalist heeft per 1 januari 2016 iProfs, internetspecialist op het gebied van portalen, contentmanagementsystemen en Java-technologie, overgenomen. Door de overname bouwt Finalist zijn consultancytak uit en kan het internetprofessionals gaan detacheren. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 reden om Finalist te nomineren in de categorie ICT-detacheerder van het jaar.

Met de overeenkomst geeft Finalist verder invulling aan de strategie ‘Finalist verbindt mens en IT’. Zo verwerft het bedrijf met de overname iProfs een uitstekende positie voor de uitbouw van consultancy en detachering van internetprofessionals. iProfs heeft daarnaast expertise op het gebied van het internet of things en mobiel. Dat is een goede aanvulling op de huidige oplossingen van Finalist: het begeleiden en realiseren van websites, portalen, big data en maatwerkapplicaties, narrowcasting en integratie-oplossingen.

iProfs versterkt met de aandelenverkoop de dienstverlening aan zijn klanten. Door de samenvoeging is het bedrijf in staat om klanten completer te bedienen.'

Wilt u meer weten over de nominaties? Klik hier!