Dag vol inspiratie tijdens NOT, vakbeurs in Utrecht

31 januari 2017
NOT

Eind januari ging Finalist met veel plezier naar de grootste vakbeurs voor het onderwijs in Utrecht. Tijdens de vijfdaagse vakbeurs deed Finalist veel inspiratie op en volgde de nieuwste trends en ontwikkeling rondom het onderwijs.

Tijdens de opening op 24 januari gaf koningin Maxima het startsein op de vakbeurs. Veel klanten van Finalist waren aanwezig tijdens de vakbeurs. Des te meer reden voor Finalist om eens langs te gaan. Zo kon Finalist de nieuwste trends en ontwikkelingen volgen, wat natuurlijk belangrijk is voor de marktfocus, en konden zij de relaties onderhouden met de klanten onder het genot van een hapje en drankje.

De NOT

De NOT richt zich op het onderwijs in de Benelux voor kinderopvang, primaire onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Tijdens de vakbeurs worden verschillende exposanten uitgenodigd om de onderwijsprofessionals vijf dagen lang te kunnen vermaken. Zo kunnen zij hier terecht voor inspiratie, nieuwe trends en ontwikkelingen, workshops, presentaties en bijvoorbeeld diverse activiteiten.