Digital Transformations hoofdthema van de Red Hat Insights Tour Boston

16 februari 2017
RedHat

Dit jaar heeft Finalist opnieuw deelgenomen aan de Red Hat Insights Tour, een evenement waar directieleden van Red Hat EMEA-partners voor worden uitgenodigd. De Finalisters zijn geïnspireerd teruggekomen van het evenement waarbij Digital Transformations het hoofdthema was.

Digital Transformations
Tijdens het evenement werd er vanuit verschillende expertises binnen Red Hat een goede inkijk gegeven op de richting voor de komende jaren en welke aspecten een cruciale rol kunnen spelen bij Digital Transformations. Dit is dan ook de rode draad tijdens het evenement. Dus hoe zorg je ervoor dat je als organisatie zo wendbaar wordt dat je direct kunt inspelen op ontwikkelingen in de markt, waarbij de gedachte is dat organisaties die dit niet doen uiteindelijk niet overleven. Denk bijvoorbeeld eens aan een videotheek die de stap naar online heeft gemist. Deze transformatie is naast een technische uitdaging ook een mentale uitdaging, beide aspecten zijn uitvoerig aan bod gekomen. Het hoofdthema werd in de sessies verder ontleed; op technisch vlak werd er veel stil gestaan bij migraties naar de Cloud en het in containers plaatsen van toepassingen, wat erg actueel en hip is. Het geeft namelijk de tools en een mind-set mee voor bijvoorbeeld DevOps; een andere manier van ontwikkelen en in standhouden van software. Erg actuele thema’s voor zowel Finalist als onze klanten.

3 dagen lang met 50 Red Hat partners
Tijdens het event waren er ruim 50 partners present, waaronder 3 Nederlandse. Onze Finalisters hebben het oranje van ons bedrijf vertegenwoordigd tijdens dit mooie evenement in het Frisse Boston. De dagen tijdens het evenement waren erg intens en het programma was tot de nok toe gevuld met lezingen en interactieve sessies. De inhoud van de sessies waren van hoog niveau, erg intensief maar ook inspirerend. Rondom de sessies was er voldoende ruimte voor netwerken met andere partners en het Red Hat management. Zo was er ruimte om de diepte in te gaan met Excutives van Red Hat. Het was goed om te zien dat er een hoge transparantie was vanuit zowel Red Hat als alle partners. Er werden scherpe en zeer kritische vragen gesteld, die telkens met open vizier werden beantwoord. De punten die onze Finalisters hebben ingebracht konden rekenen op veel bijval van andere partners. Naast de intensieve sessies werden de mannen s ‘avonds goed verzorgd. Zo was het afzien in de VIP lounge bij de basketbalwedstrijd van Boston Celtics en gingen zij uit eten bij Capital Grill in Boston, een behoorlijke gastronomische beproeving zoals zij dit noemen. 

Kortom..
Onze Finalisters zijn geïnspireerd teruggekomen en hebben goede contacten kunnen leggen en afspraken kunnen maken. Finalist kijkt uit naar de ontwikkelingen die we zelf aan het doen zijn en de kansen die dit ons gaat bieden. In juni zal het evenement in Frankfurt plaatsvinden waarbij Finalist aanwezig zal zijn.

Wilt u meer de inhoud in en weten wat er exact voor ontwikkelingen zijn bij Red Hat? Neem dan contact op met onze Directeur Innovatie. Zijn gegevens ziet u in het contactblok naast dit artikel.