Een team award voor MyEUR!

15 september 2017

Trots zijn we op het winnen van de team Top Support Award van Erasmus Universiteit Rotterdam. Finalist heeft afgelopen jaar een waardevolle bijdrage mogen leveren aan de totstandkoming van MyEUR, de DLWO van de universiteit.

Het projectteam, waar wij dus ook deel van uitmaakten, heeft MyEUR succesvol opgeleverd en werd daarna, door verschillende medewerkers van de universiteit voorgedragen voor de award. De daaropvolgende nominatie was een eer voor het team. Dat het DLWO-onderwijs Projectteam uiteindelijk zelfs de winnaar is geworden, is een groot compliment!

Volgens de jury heeft het team laten zien wat wordt verstaan onder ‘samenwerken’, ‘resultaatgericht zijn’ en ‘klantbetrokkenheid’. De juryleden spreken hun waardering uit over het grensoverschrijdende karakter van dit project. Vanuit verschillende faculteiten en ondersteunende diensten zijn de handen ineen geslagen en heeft ieder zijn/haar verantwoordelijkheid gepakt.
 
De jury vindt dat er een bijzondere prestatie neergezet is met de lancering van de myeur.nl onderwijsportal. De portal geeft studenten en docenten toegang tot tal van andere onderwijssystemen en is binnen de tijd opgeleverd, met meer functionaliteiten dan vooraf waren gepland. Dit team is het voorbeeld hoe ze nu en in de toekomst binnen de Erasmus Universiteit willen samenwerken aan topsupport.

Op naar de volgende samenwerking! Want met het winnen van dit soort awards blijkt maar weer hoe waardevol een goed team is!

Klik hier nog voor een filmpje over de Top Support Award 2017!