Finalist aanwezig bij J-Fall

4 november 2016
J-Fall

Dit jaar was Finalist aanwezig bij de jaarlijkse J-Fall in CineMec te Ede, de grootste Java conferentie van Nederland. Finalist collega Linda van der Pal stond deze editie op het podium met een ignite sessie. Ignite is een wereldwijde presentatietrend, waarbij presentaties steeds 5 minuten duren.

Met meer dan 1500 deelnemers was het werderom een drukbezochte conferentie. Het programma met diverse thema’s en sprekers uit binnen- en buitenland bood voor iedere Java developer wat wils.

Vanuit Finalist was er veel interesse in J-Fall. Dit was goed te zien aan de delegatie van Finalist developers in de herkenbare oranje t-shirts. Onze stand trok veel bezoekers door de Oculus Rift game ‘Radial-G’, een game waarbij het lijktt of je echt in de game zit door een Virtual reality bril. Als jij de bril op hebt, kun je je gewoon omdraaien. Je zult direct zien wat achter je staat. Op deze manier voelt het aan alsof jij daadwerkelijk in de game zit. Diverse developers en bezoekers waren erg fanatiek om tot de snelste tijd te komen. Verder was het een feest van herkenning met alle oude bekenden.

Trots zijn wij op onze collega Linda van der Pal die een ignite sessie presenteerde ‘Help, how can I help my kid to learn programming?’ Zij heeft veel leuke reacties gekregen op haar presentatie, aangezien dit onderwerp momenteel erg actueel is.

Wij kijken terug op een succesvolle editie van de J-Fall en wij kijken nu alweer uit naar volgend jaar!