Finalist aanwezig tijdens Hippo Connect

22 november 2016
Hippo Connect

Op 17 november vond in Amsterdam Hippo Connect plaats. Finalist was in groten getale aanwezig tijdens deze middag vol met digitale ervaringen. Daarnaast was Finalister Ivor Boers spreker op het evenement.

De dag begon vroeg in de ochtend. Iedereen werd welkom geheten door de directeur van Hippo en de directeur van BloomReach, het Amerikaanse bedrijf dat Hippo overgenomen heeft. Na een korte pauze begonnen de Business tracks en de Tech tracks verdeeld over drie ronden. Na een heerlijk lunch was het tijd voor de volgende Business en Tech tracks. In deze ronde mocht Finalister Ivor Boers spreken over ‘vijf stappen voor het succesvol upgraden naar Hippo 11’.

Ivor legde in vijf eenvoudige stappen uit hoe je kunt upgraden naar Hippo 11 wanneer je te maken hebt met een verouderde toepassing van Hippo. Als de oude toepassing gebaseerd is op Hippo 10 is het upgraden relatief eenvoudig. Maar als de toepassing gebaseerd is op een oudere versie, dan is het een complexer proces. Een recent uitgevoerde complexe upgrade van Finalist is gebruikt als voorbeeld.

In totaal werden er op Hippo Connect zeventien leerzame tracks gegeven.

Hippo Gold partner

Finalist is een trotse Hippo Gold partner en met meer dan 30 implementaties hebben wij de meeste ervaring van Nederland op dat gebied. Bovendien delen onze specialisten actief kennis op de Finalist blog en de Hippo community en zijn ze altijd te vinden op Hippo community events, zoals Hippo Connect.