Finalist breidt diensten uit door overname Adtraxion

9 juni 2015

Niet alleen online, maar ook in fysieke ruimtes wilt u uw klant, bezoeker, patient, leerling of medewerkers relevante informatie verstrekken. Door deze overname van Adtraxion zijn we instaat uw content strategie ook met behulp van narrowcasting in te vullen. Met behulp van professionele players en narrowcasting software, kunnen we nu doelgroep- en persoonsinformatie koppelen aan een CMS zodat u relevante en het liefst interactieve informatie kunt weergeven op schermen binnen uw instelling. Content strategie en content delivery op locatie komen zo samen.

Over Adtraxion

Adtraxion helpt al meer dan 10 jaar bedrijven en organisaties effectief (in- en extern) te communiceren. Afhankelijk van de wensen en eisen kan een keuze worden gemaakt uit verschillende narrowcasting software en narrowcasting hardware oplossingen. Daarnaast leveren zij maatwerk voor projecten met specifieke eisen. Bestaande klanten zijn ondermeer Philips, Coca Cola, CITO, Siemens, ROC’s, ITT Dublin, VICURI Medisch Centrum, en vele anderen.

Adtraxion Systems is gevestigd in Oud Gastel en actief in heel Europa en is per 1 mei 2015 onderdeel van de Finalist IT Group en blijft actief onder haar bedrijfslabel.