Finalist is een erkend leerbedrijf!

10 september 2018
ErkendLeerbedrijf

De Wet educatie en beroepsonderwijs (WEB) verplicht MBO-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Sinds september heeft Finalist de titel ‘Erkend Leerbedrijf’.

Het erkenningsbewijs hebben wij, na screening en een afrondend gesprek, voor de komende 4 jaar van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) ontvangen. Bij SBB staat de MBO-stagiair altijd centraal. Als organisatie zijn wij nu bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs.

Wij investeren graag in de samenleving, dat doen we vanuit onze technische expertise actief in onze focusdomeinen zorg en onderwijs. Onze technische oplossingen zijn niet altijd zichtbaar voor iedereen, maar wel voelbaar voor de doelgroepen waarvoor wij werken. Met een erkenning als deze kunnen we direct zichtbaar maken dat we graag een bijdrage leveren en daar zijn we dan ook best trots op!

Een leuk weetje is dan ook dat de eerste MBO-stagiair vanaf september onze afdeling Marketing & Communicatie komt versterken!