Finalist is FD Gazelle 2015

22 oktober 2015

Finalist behoort tot de 490 snelst groeiende ondernemingen van Nederland! Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. FD Gazellen brengt de snelste gezonde groeiers van Nederland in kaart en geeft deze een podium. Finalist is trots om FD Gazelle te zijn: dé bevestiging van een gezond en strategisch krachtig ondernemerschap.

Zorg en onderwijs met ICT verbinden

De afgelopen jaren heeft Finalist haar strategie volledig gericht om zorg- en onderwijsinstellingen te laten excelleren. Specialistische domeinkennis voor deze instellingen is in deze periode explosief gegroeid. Het verbinden met ICT van mensen met systemen en systemen met systemen is waar Finalist in uitblinkt. Met onze OPEN-producten en IN-diensten verzorgen we met een vliegende start gebruikersvriendelijke maatwerk software voor zorg en onderwijs.

Uitreiking FD Gazellen 2015

Het FD Gazellen onderzoek is een paar maanden geleden gestart door Het Financieele Dagblad, ABN-AMRO en Mazars. Niet alleen zijn onze cijfers doorgelicht, ook groeistrategie en ondernemerszin is intensief uitgevraagd. Met als resultaat dat we ons nu FD Gazellen 2015 mogen noemen. Het is de vraag of we ook nog als kers op de taart tijdens de regionale award uitreiking op 12 november in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam de Gouden FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen.