Finalist op de FD Gazellen Award uitreiking

13 november 2015

Donderdag 12 november was het zover; de uitreiking van de FD Gazellen 2015. Finalist is dit jaar FD Gazellen en was uitgenodigd voor de uitreiking van de Gouden Gazelle. Finalist ging als FD Gazellen zonder de gouden award naar huis, desalniettemin een zeer geslaagde avond. Algemeen directeur Hans Ketterings en marketing manager Ewout Lap waren aanwezig bij de uitreiking en namen trots het FD Gazellen beeldje in ontvangst. 

De FD Gazellen 2015 uitreiking voor regio Zuid-Holland was dit jaar in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Ondernemingen die de afgelopen drie jaar een onafgebroken groei van ten minste 20% hebben gemaakt, mogen zich FD Gazelle noemen en zijn genomineerd voor de Gouden Gazelle. De ondernemingen zijn verdeeld over drie categorieën; klein, middelgroot en groot. 490 bedrijven hebben dit jaar een FD Gazellen ontvangen, waaronder Finalist. Dit houdt in dat Finalist één van de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland is. In de categorie middelgroot bedrijf van Zuid-Holland staan we zelfs op de 29ste plek. Een uitgebreider verslag van de uitreiking staat op de site van Het Financieele Dagblad.

Finalist heeft vol trots het FD Gazellen beeldje in ontvangst genomen en heeft deze een prominente plek gegeven op het hoofdkantoor in Rotterdam.