Finalist op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen van Red Hat

8 april 2016
Red Hat

5 en 6 april hebben verschillende consultants van Finalist een tweedaagse training van Red Hat gekregen om hun kennis op te frissen en de nieuwe ontwikkelingen en trends te bespreken. Red Hat is de marktleider van Open Source Software en Finalist is hier Advanced Business Partner van.

Red Hat's bestaansrecht is te danken aan de initiatieven die de communities ontplooien en ontwikkelen. Red Hat zorgt ervoor dat de producten op de markt worden gebracht die enterprise waardig zijn. Dit betekent dat de producten worden doorgetest, bugs uit de code worden gehaald, updates en patches plaatsvinden en er professionele support wordt geleverd. 

Red Hat helpt meer dan 90% van de Fortune 500 bedrijven om zakelijke uitdagingen op te lossen, af te stemmen van hun IT- en businessstrategieën voor te bereiden op de toekomst van de technologie. Red Hat doet dit door het leveren van veilige oplossingen via een open business model en een betaalbaar en voorspelbaar abonnementmodel..Open Source is de drijvende kracht voor innovaties vandaag de dag. Alle technologie bedrijven uit Silicon Valley maken gebruik van Open Source bij hun softwareontwikkeling.

De gehele propositie van Red Hat kwam aan bod waaronder de Linux platformen, Middleware, Virtualization, Cloud, Storage en Mobile. Het was goed om naast de middleware, die Finalist vertegenwoordigd, de andere onderwerpen weer eens op het netvlies te krijgen. Het helpt je om alles in een breder perspectief te plaatsen en een goede gesprekspartner te kunnen zijn in het algemeen.

Als vervolg op de training volgt er nog een e-learning toets om een certificaat te behalen. Zo wordt de kennis en ontwikkeling van onze consultants geborgd.