Finalist partner van Arcusys in Nederland

4 april 2018
Valamis

Finalist, IT-totaalpartner voor zorg- en onderwijsinstellingen, start een samenwerking met Arcusys, wereldleider in digitale leeroplossingen. Finalist kan hierdoor het Valamis learning management system (LMS) van Arcusys inzetten voor haar opdrachtgevers. Valamis is een geavanceerd LMS waarmee organisaties een aantrekkelijke, gepersonaliseerde learning-ervaring kunnen creëren voor hun werknemers.

Arcusys is een van oorsprong Fins bedrijf met ongeveer 200 medewerkers, dat wereldwijd digitale leeroplossingen ontwikkelt. In 2013 introduceert het bedrijf Valamis LMS. Valamis is beschikbaar als applicatie op het Liferay Digital Experience Platform, een platform waarmee organisaties een gepersonaliseerde digitale leer- en werkervaring aan klanten en werknemers kunnen aanbieden,

“Het partnerschap met Finalist is een belangrijke stap om toe te treden tot de Nederlandse markt en creëert nieuwe mogelijkheden voor beide organisaties. Samen met Finalist helpen we organisaties in de zorg en het onderwijs met de digitale transformatie van training en educatie,” aldus Mika Kuikka, medeoprichter en President van Arcusys Inc.

“We zijn erg enthousiast om een vooruitstrevend learning management system als Valamis in te kunnen zetten voor onze opdrachtgevers in de zorg en het onderwijs. Arcusys heeft bij organisaties wereldwijd ervaring in het implementeren van learningoplossingen. Hun samenwerking met Liferay biedt ons de mogelijkheid met state-of-the-art leeroplossingen de digitale transformatie van educatie binnen Nederlandse instellingen te bevorderen,” zegt Theo van Zalen, Directeur bij Finalist. “Bovendien sluit het aan op de visie van Finalist om mensen en organisaties te verbinden door middel van een geïntegreerde digitale informatievoorziening.”

Wil je meer informatie hebben over Valamis? Bekijk dan www.finalist.nl/valamis.