Finalist partner van Joy of Coding

20 juni 2016
JoyOfCoding2016

Op 17 juni vond Joy of Coding plaats in ‘De Doelen’ te Roterdam. Dit is een jaarlijks congres voor en door developers die liefde voor programmeren delen. Als trotse hoofdsponsor blikt Finalist terug op een geslaagd evenement. Met 300 bezoekers was Joy of Coding stijf uitverkocht. Mocht je er dit jaar niet bij zijn geweest dan hopen wij dat wij je daar volgend jaar kunnen treffen.

Fris en gevarieerd
Joy of Coding is zo bijzonder, omdat het een onafhankelijk congres is en voor ieder wat wils biedt; van interactieve presentaties tot (pair programming) workshops. Naast technische sessies bevatte het ook insiprerende optredens van vrouwelijke developers die een frisse kijk op het vak gaven. 

Prijs
Afgezien van een leuke goodiebag voor iedereen verlootte Finalist ook nog een Raspberry Pi 3. De winnaar is inmiddels bekengemaakt en neemt spoedig de prijs in ontvangst.

Finalist en Joy of Coding 
Al sinds het begin in 2013 is Finalist betrokken partner van Joy of Coding. Dit energieke congres wordt mede georganiseerd door Martin van Amersfoorth, Solution Expert binnen Finalist.