Finalist sponsorde op DrupalJam platinum

4 april 2015

DrupalJam is hét jaarlijkse evenement over het populaire webcontent management systeem Drupal. Dit jaar vond het plaats in De Fabrique, op steenworp afstand van het kantoor van Finalist te Maarssen.

Natuurlijk waren er veel Finalisters aanwezig en steunden we het evenement als Platinum Sponsor. Tijdens DrupalJam komen meer dan 300 professionals, ontwikkelaars, ondernemers en geïntresseerden uit Nederland en België samen voor inspiratie, netwerken en delen van kennis en code. Dit jaar demonstreerde onze collega Reinier Vegter in zijn plenaire sessie de door Finalist ontwikkelde tool Drupal Flight Control. Deze software biedt intelligente (op Drupal zelf gebaseerde) tooling om releases te plannen en uit te voeren. Nu, een week verder, wordt er al door meer dan 30 ontwikkelaars van buitenaf geholpen om de Drupal Flight Control door te ontwikkelen.

Wilt u meer weten over deze dag of wilt u de presentatie ontvangen over Drupal Flight Control? Neem dan contact op met Kristel Hoonhoud ([email protected] / 06-55721316)