Finalist uitgelicht op Liferay's wereldwijde conferentie

31 maart 2022
Finalist - Maatschappelijk Relevante IT - Liferay Devcon

Liferay Devcon vindt online plaats op 6 en 7 april en brengt ontwikkelaars van over de hele wereld samen.

Finalist is bevestigd als zilveren sponsor voor de Liferay Developer Conference (Devcon) waar de nieuwste innovatieve functies en de volgende stappen voor Liferay-technologieën gepresenteerd worden. Devcon zal online worden gehost op 6 en 7 april en zal professionals van over de hele wereld samenbrengen als de grootste technische bijeenkomst voor ontwikkelaars die Liferay gebruiken.

"We zijn vereerd met Finalist als sponsor voor Devcon", zegt Damian Rochman, VP Global Product Management bij Liferay. "Het is dankzij de steun van bedrijven zoals Finalist dat onze community blijvend succes heeft geboekt sinds Liferay begon als een open source portal-project en nu als een compleet cloud-aangedreven digital experience platform".

Devcon 2022 zal use cases, live demo's, workshops, roadmap en deep dive-sessies bevatten over onderwerpen die verband houden met digitale ervaringen, Liferay-ontwikkeling en -implementatie en opkomende IT-debatten. Er zijn meer dan 20 sessies gepland, in totaal meer dan 12 uur aan inhoud.

"Sinds 2010 zet Finalist Liferay in om webportalen te realiseren voor kennisintensieve organisaties in het publieke domein. Liferay technologie blijft zich met tempo jaar na jaar uitbreiden en verbeteren en de nieuwe innovaties ontdek je op Liferay Devcon.", aldus Ewout Lap, Hoofd Marketing en Communicatie bij Finalist.

Dit is het tweede jaar dat Liferay Devcon plaatsvindt op een online platform dat deelnemers ook de mogelijkheid geeft om contact te maken, te leren en te netwerken met collega's van over de hele wereld. Tijdens de conferentie kunnen aanwezigen live met elkaar en met sprekers communiceren, deelnemen aan Q&A-sessies en games. Devcon-registraties zijn gratis, bekijk de volledige agenda en meer informatie op de website van Liferay Devcon.

Over Liferay
Liferay helpt organisaties hun unieke uitdagingen aan te gaan door innovatieve, klantgerichte ervaringen te creëren op ons cloud-powered digital experience platform (DXP). Ons platform is open source, wat het betrouwbaarder en veiliger maakt. Wereldwijd gebruiken meer dan duizend organisaties in de financiële dienstverlening, verzekeringen, productie, gezondheidszorg en overheid Liferay. Ons doel is om bedrijven te helpen hun volledige potentieel te bereiken om anderen te dienen, en we proberen een positief stempel op de wereld te drukken door middel van ons bedrijf en onze technologie. Neem contact met ons op via liferay.com.

Bekijk onze Liferay webpagina als je meer wilt weten over onze Liferay dienstverlening.