Finalister spreekt op het evenement Liferay DEVCON

1 september 2016
Spreker

Op dinsdag 15 november 2016 presenteert Geert van der Ploeg tijdens Liferay DEVCON. Voor Liferay fanaten is DEVCON dé conferentie om naartoe te gaan wanneer het om Liferay gaat. Ook dit jaar vindt dit internationale congres plaats in Darmstadt (Duitsland). Geert zal spreken over authenticatie met OpenID Connect met een door hem ontwikkelde plugin. 

Over de presentatie

OpenID Connect is een protocol op basis van OAuth, waarmee gebruikers inloggen met hun Google, Facebook of Github accounts. Finalist heeft een plugin gemaakt waarmee OpenID Connect ook voor Liferay gebruikt kan worden om in te loggen in Liferay. Geert demonstreert in deze presentatie hoe deze Single Sign On-plugin werkt en de uitdagingen van het maken van een plugin voor Liferay 6.2 en DXP. De OpenID Connect-plugin is voor developers dit najaar beschikbaar in de marketplace van Liferay.

Bio Geert van der Ploeg

Geert is Principal Liferay developer binnen Finalist en heeft aan vele succesvolle Liferay projecten meegewerkt, zoals een ledenportaal voor FNV en een cliëntenportaal voor ’s Heeren Loo Zorggroep. Dit jaar spreekt hij voor het eerst op Liferay DEVCON, het jaarlijkse Liferaycongres.