Finalister spreker op Hippo Connect

9 november 2016
Hippo Connect

Op 17 november vindt Hippo Connect plaats in Amsterdam. Hippo Connect is het evenement voor klanten, partners en developersom om ideeën te delen en elkaar te leren kennen. Tijdens Hippo Connect zal Finalister Ivor Boers spreker zijn. 

Over Ivor

Ivor heeft 15 jaar ervaring in softwareontwikkeling met Java-technologie. De afgelopen 4 jaar heeft hij meerdere websites ontwikkeld op basis van Hippo CMS. Samen met een team van ontwikkelaars van Finalist is hij gericht op het leveren van gebruiksvriendelijke, kwalitatieve en hoogwaardige Hippo-websites. 

5 stappen voor het succesvol upgraden naar Hippo 11

Als de oude toepassing gebaseerd is op Hippo 10 is het upgraden relatief eenvoudig. Maar als de toepassing gebaseerd is op een oudere versie, dan is het een complexer proces. Tijdens de lezing zal Ivor 5 stappen bespreken die helpen bij het upgraden naar de nieuwste versie van Hippo, Hippo 11. Een recent uitgevoerde complexe upgrade zal worden gebruikt als een voorbeeld.

Hippo Gold partner

Finalist is een trotse Hippo Gold partner en met meer dan 30 implementaties hebben wij de meeste ervaring van Nederland op dat gebied. Bovendien delen onze specialisten actief kennis op de Finalist blog en de Hippo community en zijn ze altijd te vinden op Hippo community events, zoals Hippo Connect.

Overname 

Hippo is sinds kort overgenomen door het Amerikaanse bedrijf BloomReach. Tijdens het evenement is de mogelijkheid er om kennis te maken met BloomReach en om antwoorden te krijgen op alle vragen die er sinds de aankondiging van de overname zijn.