Finalisters spreken tijdens DevoxxUK 2016

14 april 2016
DevoxxUK 2016

Finalisters Linda van der Pal en Régina ten Bruggencate nemen het podium tijdens DevoxxUK 2016 in Londen, het grootste developers congres in het Verenigd Koninkrijk.

Unconference

Samen presenteren zij op 8 juni 'Meet and greet Duchess, an unconference'. Deze sessie staat in het teken van het bieden van een platform voor vrouwen in Java en het uitwisselen van ervaringen en ideeën. Duchess is een mondiaal netwerk voor vrouwen die met Java werken en bestaat uit meer dan 500 leden in 60 landen. Meer informatie vind je hier.

Ligtning talk

Daarnaast presenteert Linda tijdens DevoxxUK een lightning talk over het ‘Buddy program’. Het Buddy program biedt developers, die conferenties alleen bezoeken, de gelegenheid om gekoppeld te worden aan andere developers die alleen gaan. Zo  leggen ze makkelijker contact en worden ervaringen gedeeld wat het bezoeken van een conferentie veel leuker maakt.

Voor het eerst wordt een dergelijk format geïntroduceerd op deze conferentie. De intentie is om hetzelfde te doen op andere developers conferenties in Europa.
Meer informatie vind je hier.

Over Linda en Régina

Régina en Linda zijn beide senior ontwikkelaars bij Finalist en oprichters van Duchess in Nederland. Zij maken tevens deel uit van de Java Champions, een onafhankelijke groep die feedback, ideeën en richting geeft aan het mondiale Java platform.