Genomineerd voor 'Best Vertical Market Channel Approach'

15 oktober 2018

Wij zijn door de algemene jury van de Channel Awards 2018 genomineerd in de categorie 'Best Vertical Market Channel Approach of the Year'. De reden hiervan is dat wij de mogelijkheid hebben om het Valamis Learning Management Systeem in te zetten bij onze klanten.

De oplossing van Valamis sluit aan op onze visie om mensen en organisaties te verbinden door middel van een geïntegreerde digitale informatievoorziening. Ook de samenwerking tussen Valamis en Liferay, een open source oplossing voor websites, intranet en extranet, biedt ons de mogelijkheid met state-of-the-art leeroplossingen de digitale transformatie van educatie binnen Nederlandse instellingen te bevorderen. Organisaties in de zorg en het onderwijs worden langs deze weg geholpen met de digitale transformatie van training en educatie.

Valamis is een van oorsprong Fins bedrijf dat wereldwijd digitale leeroplossingen ontwikkelt. Het Valamis Learning Management Systeem is in 2013 door het bedrijf geïntroduceerd en beschikbaar als applicatie op het Liferay Digital Expierence Platform.

Helaas hebben we niet gewonnen, maar we zijn al blij met de nominatie.