Heeft de Open Universiteit de website van het jaar?

28 september 2017

Donderdag 23 november 2017 is het zover, de Website van het Jaar Award night. Op deze avond worden voor de 18e keer de prijzen verdeeld over de beste en populairste websites van Nederland.

Het Nederlandse publiek kan stemmen op 24 categorieën en per categorie zijn er 2 prijzen te winnen. De beste website wordt beoordeeld op inhoud, navigatie en design. De organisatie met de hoogste score wint. Daarnaast is er een prijs voor de populairste website en die win je doormiddel van de meeste stemmen te krijgen. Verder is er ook nog de grote winnaar van de avond en mag zich Dè Website van het Jaar 2017 noemen.

In de categorie Educatie & Opleiding is één van onze klanten genomineerd. Het gaat hier om de Open Universiteit uit Heerlen. Finalist heeft de corporate website voor hun gerealiseerd die gevoed wordt vanuit een Liferay Content Management Systeem (CMS). Lees hier meer over deze case. Wij zijn al intens trots dat Open Universiteit is genomineerd en hopen uiteraard dat ze een prijs in de wacht slepen.

Met vorig jaar zo’n 900.000 stemmen is dit één van de grootste online publieksverkiezingen van Nederland. Ook dit jaar mag er weer gestemd worden in de periode van 18 september tot en met 26 oktober. Het is niet alleen een feestelijke avond, maar ook een inspirerende en educatieve avond voor online ondernemend Nederland.

Wil je stemmen op de Open Universiteit? Stem dan hier!