Hippo CMS overgenomen door een Amerikaans bedrijf

27 oktober 2016
HippoBloomreach

Het Amerikaanse bedrijf BloomReach heeft het Nederlandse bedrijf Hippo overgenomen. De overname betekent dat het Nederlandse bedrijf makkelijker kan groeien in Amerika, en het Amerikaanse bedrijf kan uitbreiden in Europa. Daarnaast gaan de slimme systemen van de bedrijven elkaar versterken.

Door combinatie van Hippo’s digital experience technologie en de machine-learning-techniek van BloomReach ontstaat er een uniek platform waardoor bedrijven digital experiences creëren, personaliseren en analyseren. Het platform krijgt bovendien een open architectuur, waardoor het makkelijk te koppelen is aan andere platformen, waaronder die van de huidige technologiepartners van zowel BloomReach als Hippo.

De twee bedrijven zullen zelfstandig blijven opereren, maar gaan wel samenwerken op technologiegebied.

Finalist is trotse Hippo Gold partner en met meer dan 30 implementaties heeft Finalist de meeste ervaring van Nederland op dat gebied. Bovendien delen onze specialisten actief kennis in de Hippo community en zijn we altijd te vinden op Hippo community events, zoals ‘Hippo Connect’ op 17 november 2016.