Laatste week om te stemmen op de Computable awards

4 oktober 2016

Er kan nog maar tot 10 oktober gestemd worden op de Computable Awards 2016. Finalist is genomineerd voor twee awards: Digital Company van het jaar én ICT-detacheerder van het jaar.

Er kan dit jaar gestemd worden in negentien categorieën, waarbij Digital Company van het jaar een nieuwe categorie is bij de Computable awards. Hierbij zijn ict-bedrijven genomineerd die digitale oplossingen leveren waarmee klanten nieuwe of andere businessmodellen kunnen gaan omarmen.

De aanleiding voor de algemene jury om Finalist te nomineren in de categorie Digital Company van het jaar is het project Modemuze, waarbij Finalist een interactief en participatief platform gerealiseerd heeft. Modemuze is een initiatief van zeven Nederlandse musea met een bijzondere mode- en kostuumcollectie.

De aanleiding voor de nominatie van ICT-detacheerder van het jaar is dat Finalist per 1 januari 2016 iProfs, internetspecialist op het gebied van portalen, contentmanagementsystemen en Java-technologie, overgenomen heeft. Door de overname bouwt Finalist zijn consultancytak uit en kan het internetprofessionals gaan detacheren.

Stemmen kan alleen deze week nog. Op 1 november zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

Heb je nog niet gestemd? Breng dan nu je stem uit via: www2.computable.nl/computableawards/stem/