Liferay DXP voor de hedendaagse digitale ervaring van websitegebruikers

27 februari 2017
LiferayDXP

Afgelopen week heeft in Amsterdam de 5-daagse Liferay DXP (Digital Experience Platform) cursus plaatsgevonden. Liferay DXP is de opvolger van Liferay 6.2 en richt zich volledige op de hedendaagse digitale ervaring van websitegebruikers.

Het was de eerste officiële Europese cursus over dit onderwerp en trok publiek vanuit verschillende landen. De cursus was alleen toegankelijk voor Liferay-ontwikkelaars van organisaties die partner zijn van Liferay. Als Platinum partner mocht Finalist uiteraard niet ontbreken. Om de kennis rechtstreeks uit de bron te putten waren er maar liefst 16 ontwikkelaars vanuit Finalist aanwezig. Dit is een groot percentage als je nagaat dat er ongeveer 40 ontwikkelaars op de gehele cursus waren.

Met trots kunnen we vertellen dat alle Finalisters het certificaat behaald hebben en onze klanten kunnen informeren en technisch ondersteunen m.b.t. Liferay DXP.

Liferay DXP

Uiteraard toont DXP veel gelijkenis met zijn voorganger Liferay 6.2. Echter richt DXP zich nog meer op de digitale gebruikerservaring van uw doelgroepen. Hierbij kunt u o.a. denken aan een “maatwerk” customer journey. Op basis van het gedrag, de geschiedenis en het profiel van een gebruiker wordt de juiste content getoond, op elk willekeurig toestel (handheld of desktop). Door de integratie van elementen zoals audience targeting kunnen sales, marketing en andere teams nog beter werken aan een consistente benadering. DXP is vooral te zien als een nog breder platform volledig gericht op de business uitdagingen van deze tijd.

Liferay DXP EE

Voor het gebruik van Liferay DXP Enterprise Edition heeft u een subscription nodig. Met een subscription heeft u de zekerheid van support vanuit de Liferay organisatie voor technische vragen en “custom” patches. Hiernaast bent u verzekert van de nodige software- en beveiligingsupdates.

Kortom..

Heeft u interesse in de mogelijkheden die Liferay DXP u kan bieden of overweegt u een migratie van een oudere versie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en voordelen voor uw organisatie te bespreken.