Met Finalist ‘Op expeditie’

8 oktober 2015
Innovatiemiddag2015

19 november is de jaarlijkse innovatiemiddag van Finalist. Het thema van dit jaar is ‘Op expeditie’. Elk jaar worden gerenommeerde sprekers uitgenodigd om hun licht te laten schijnen op de laatste trends en ontwikkelingen op ICT-gebied. Klanten en relaties zijn uitgenodigd om samen met Finalist en de sprekers op expeditie te gaan. Daarnaast maakt Finalist bekend welke avontuurlijke klant de gelukkige winnaar is van de Finalist Innovatietrofee 2015.

Sprekers

Dennis Karpes
Dennis Karpes is het brein achter Dance4Life. De marketeer en wereldverbeteraar zette daarnaast het duurzame merk Kuyichi in de markt. Zijn nieuwste project, Just Digg IT, is het tegengaan van verwoestijning in Azië en Afrika. Tijdens de innovatiemiddag spreekt Dennis over zijn ideeën, hoe hij op expeditie is gegaan en hoe hij uiteindelijk succesvol geworden is.

Ruud Veltenaar
Ruud Veltenaar is filosoof, trendwachter en al meer dan 20 jaar 'serial entrepreneur', bevlogen leider en maatschappelijk betrokken investeerder. Met een gemiddelde score van 9+ behoort Ruud tot de meest gevraagde sprekers in Nederland. Hij spreekt deze middag over (ICT) veranderingen waarmee mensen en instituten worden 
geconfronteerd.

Het reisschema

13:45   Ontvangst
14:15   Opening door Hans Ketterings
14:30   Verbeter de wereld, wees innovatief! Laat je meeslepen door de avontuurlijke reizen van Dennis Karpes
15:30   Inspirerende projecten en uitreiking Inspiratietrofee
15:45   Bepaal je eigen koers op basis van de laatste trends en ontwikkelingen, maatschappelijk investeerder Ruud Veltenaar wijst je de weg!
16:45   Borrel

Locatie

De expeditie gaat plaatsvinden in het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam. Het monumentale gebouw uit 1656 is volledig gerenoveerd. Het Scheepvaartmuseum is perfect bereikbaar met het OV, de auto én natuurlijk ook over het water. Wis en waarachtig een inspirerende omgeving voor pioniers!

Het Scheepvaartmuseum
Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam