Mijn Spotta Transport is live!

16 maart 2015

Spotta is de grootste folderverspreider in Nederland. Spotta verspreidt wekelijks het Spotta folderpakket bij ca. 6 miljoen huishoudens. Vorige maand is Mijn Spotta Transport live gegaan. Dit is de persoonlijke internetomgeving voor de uitrijders van Spotta. De uitrijders zijn de transporteurs die de folders wekelijks naar de 23.000 bezorgers brengen vanaf de depots van Spotta. 

De uitrijders van Spotta kunnen op Mijn Spotta Transport inloggen en komen dan terecht op hun gepersonaliseerde dashboard. In Mijn Spotta Transport ziet de uitrijder zijn of haar werkpakket en de verwachte gereedtijden van productie. Ook heeft de uitrijder de mogelijkheid om zelf de volgorde van de routes te wijzigen. Mijn Spotta Transport is ook gelinkt aan de interne applicatie, FLO Transport. In FLO Transport kan een medewerker van Spotta een uitrijder opzoeken of invoeren en kunnen de gegevens gewijzigd worden. Verder is hier een routeoverzicht per uitrijder te vinden.

Terwijl Fase 1 live is gegaan, blijven Finalist en Spotta de omgeving Mijn Spotta Transport doorontwikkelen om zo het werk van uitrijden nog makkelijker te maken. Er is nu gestart met het bouwen van extra functionaliteiten zoals inzicht hebben in extra opdrachten en meldingen van en over een uitrijder.

Twee dagen per week zitten Finalisters samen met medewerkers van Spotta om tot een goed eindresultaat te komen. Door de lijnen kort te houden en veel met elkaar te overleggen, kan het resultaat nog beter gestuurd worden op de wensen van Spotta. Finalist is erg trots op deze samenwerking.