Nieuwe corporate website voor Dianet

7 november 2016
Dianet

Finalist heeft voor onze zorgklant Dianet een nieuwe corporate website gerealiseerd. Op 7 november is de nieuwe corporate website live gegaan: www.dianet.nl.

De vorige website was sterk verouderd en was niet meer van deze tijd: statisch en het had geen goed CMS om mee te werken. Dianet wilde een flexibeler CMS zodat hun communicatieafdeling er gemakkelijker mee zou kunnen werken.

De nieuwe website geeft:

  • Een completer beeld van de zorgverlening van Dianet
  • Betere samenwerkingsmogelijkheden
  • Een duidelijk beeld wie er werken en waar ze als organisatie voor staan

Daarnaast heeft Dianet de volgende doelstellingen voor de site:

  • Meer thuisdialysepatiënten genereren
  • Het verhogen van de naamsbekendheid van Dianet
  • Beter vindbaarheid op Google

Dianet is een privaatrechtelijke stichting en behoort als zelfstandig dialysecentrum tot de categorale ziekenhuizen. Met ongeveer 350 professionals op diverse gebieden adviseert en behandelt Dianet nierpatiënten op hun centrum of thuis.

Door de nieuwe website zijn alle behandelingen en de zorgverlening van Dianet in beeld gebracht voor (toekomstige) patiënten. Geïnteresseerden kunnen via een online formulier brochures bestellen. Ook kunnen patiënten online een compliment of klacht doorgeven. Patiënten van buiten Dianet die tijdens hun vakantie willen dialyseren, kunnen online een dialyseplaats voor vakantiedialyse reserveren.

Finalist is trots op het resultaat!