NRC Carrière Held 2016/2017

25 januari 2017

Op 23 januari vond in het Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond te Amsterdam de uitreiking plaats van de NRC Carrière Helden awards. Finalist is trots op haar plaats op de lijst van NRC Carrière Helden 2016/2017.

Tijdens het NRC Carrière Helden evenement werden naast een zeer interessant betoog over talentmanagement door Prof. Dr. Lidewey van der Sluis (Nyenrode) werden de uitkomsten van een nieuw onderzoek gericht op talentontwikkeling en arbeidsvoorwaarden binnen organisaties gepresenteerd. Het onderzoek is verricht door NRC Carrière en onderzoeksbureau SatisAction en is verricht onder werkgevers van organisatie in de categorie 15-500 medewerkers.

Het onderzoek laat werkgevers zien hoe zij scoren ten opzichte van andere werkgevers op het gebied van talentontwikkeling en arbeidsvoorwaarden. Dit resulteert onder meer in een lijst van werkgevers onder de naam 'NRC Carrière Helden'. Daarnaast krijgen werknemers inzicht in de vraag ‘Waar groei ik het snelst?’.

De uitkomsten van de Carrière Talent Monitor komen ook aan bod in de special ‘Goed Werkgeverschap’ die op woensdag 25 januari verschenen is bij nrc.next. Het ontwikkelen van talent binnen de eigen organisatie is een manier om talentvolle medewerkers te werven en te behouden. Finalist wil een podium voor technisch talent zijn en geeft alle kansen om aan carrière te werken en deze te waarderen.