Officieel Liferay partner

4 juni 2015

Finalist levert als portal specialist al ruim 4 jaar Liferay implementaties en heeft er vanaf juni voor gekozen om officieel partner te worden. De projectervaring varieert van interactieve intranet- en samenwerkingsomgevingen tot omvangrijke gepersonaliseerde portals.

Als partner zijn we in staat meer functionaliteiten te benutten, hebben we een sterkere integratie met Microsoft Office producten en krijgen we betere support vanuit Liferay om zo kwalitatief nog betere oplossingen voor u als klant te kunnen leveren.

Wat is Liferay?

Liferay is een toonaangevende open source leverancier voor portalen die organisaties in staat stelt individuen en groepen beter te laten samenwerken. In het Magic Quadrant van Gartner is Liferay leider voor horizontal portals en dat is niet voor niets. Sterke eigenschappen van het portaal kenmerken zich door een gebruiksvriendelijke en meertalige responsive user interface, sterke security, personalisatie van content, single sign on oplossing, krachtige integratie met backend systemen en drag-and-drop functionaliteiten. Met de meer dan 60 beschikbare out-of-the-box portlets kan er snel en eenvoudig een portaal gerealiseerd worden.

Meer weten?

Als Liferay Portal een oplossing voor u organisatie is komen we graag langs om in een verkennend gesprek een toelichting te geven en een demo te laten zien. Neem hiervoor contact op met Robbert Kooij ([email protected] / 06 55395458)