Red Hat Summit 2015

10 juli 2015

Van 23 t/m 26 juni heeft de Red Hat Summit plaats gevonden in Boston. De jaarlijkse conferentie van Red Hat waar vanuit alle landen Red Hat medewerkers, partners, klanten en gebruikers samenkomen. Finalist is zelf Advanced Business Partner van Red Hat op het gebied van de middleware portfolio. Ontwikkelingen op het gebied van de middleware portfolio houden wij daarom nauwlettend in de gaten, zodat we deze kunnen toepassen bij onze klanten. 

Naast de diverse product aankondigingen tijdens de keynotes, waren er veel sessie over hot topics als DevOps, Microservices, Internet of Things en containers. Tijdens de keynotes werd duidelijk hoe omvangrijk de summit eigenlijk is. Door het groot aantal parallellen break out sessies gedurende de dag was er voor elke doelgroep iets te vinden waardoor deze sessies kleinschalig bleven. Dit leverde sessies op waarbij direct de Red Hat product owners en engineers bevraagd konden worden. Vooral dat laatste is één van de meest waardevolle dingen van de summit. Naast nieuwe producten zijn er ook nieuwe partnerships aangekondigd waaronder een partnership met Liferay. Voor Finalist is dit erg bijzonder, omdat wij ook een Liferay partnership hebben.

Voor de ontwikkelaars van Finalist die hier aanwezig waren was het heel waardevol om de laatste ontwikkelingen direct te kunnen bespreken met de aanwezige product owners en engineers op het Red Hat Summit 2015.