Surplus en Eduklik beste Drupalprojecten?

27 februari 2018

Vandaag zijn de nominaties van de Drupal Splash Award 2018 bekend gemaakt. Finalist is voor het derde jaar op rij genomineerd, dit jaar wederom in twee categorieën: Onderwijs en Zorg. Zo zijn we met Uitgeverij Dubbelklik genomineerd in de categorie Onderwijs. Met de zorggroep Surplus genomineerd in de categorie Zorg.

Splash Awards 2018 wordt georganiseerd door Stichting Drupal Nederland (SDN), de Nederlandse organisatie van vrijwilligers die de Nederlandstalige Drupal gemeenschap ondersteunt en de Drupal markt vergroot. Maar hoe kan je een Drupal Splash Award winnen? Dit kan wanneer je het beste Drupal project en de meeste bijdrage in de Benelux Drupal Community hebt geleverd in één van de negen categorieën.

Donderdagavond 22 maart worden de winnaars van de verschillende categorieën bekend gemaakt tijdens een feestelijke avond in het Muntgebouw te Utrecht. Finalist is hier aanwezig in de hoop tweemaal de Splash Award 2017 in ontvangst te nemen. Hieronder uitleg over de twee genomineerde projecten.

In de categorie Zorg is de case van Surplus Zorggroep ingediend. Voor Surplus Zorggroep heeft Finalist het kwaliteitssysteem gerealiseerd. Naast het creatie- en publicatieproces van kwaliteitsdocumenten biedt het platform een ​​integratie met een landelijk gebruikte externe kwaliteitsdocumentbibliotheek. Klik hier als je wilt zien wat er ingediend is.

In de categorie Onderwijs is de case van Dubbelklik ingediend. Finalist heeft het platform voor Dubbelklik gerealiseerd. Dubbelklik wil leerlingen goed voorbereiden op hun toekomst. Zij hebben daarom lesmateriaal voor aankomende vmbo-leerlingen gemaakt. Wat uniek is, is dat zij papier met digitaal combineren. Klik hier als je wilt zien wat er ingediend is.

Wil je meer weten over de Splash Awards 2018? Lees het hier!