Vierde jaar op rij in Emerce Top 100

29 april 2021
Vierde rij op jaar in Emerce Top 100

Volgens Emerce behoort Finalist ook dit jaar weer tot de top 100 beste e-busines bedrijven van Nederland. In de beoordeling van de 16e editie van de Emerce 100 heeft de ICT-dienstverlener uit Rotterdam en Maarssen dit jaar 4,5 ster mogen ontvangen in de categorie ‘Digital Agency Full-service Middelgroot’.

Finalist, dat werkt voor onder andere GGD'en, zorgorganisaties, woningcorporaties, non-profit en hoger onderwijs, is voor het vierde jaar op rij in deze toonaangevende lijst te vinden. Die is extra waardevol omdat deze score is gebaseerd op feedback van eigen klanten en andere ICT professionals. Zij hebben Finalist beoordeeld op betrouwbaarheid, flexibiliteit, prijs-kwaliteitverhouding en kennis van de markt.

Over de Emerce 100

Emerce 100 is een jaarlijkse uitgave van Emerce waarin beslissers uit de online industrie prestaties beoordelen van dienstenleveranciers uit verschillende categorieën. Dit jaar werden er 868 bedrijven onderzocht. Het onafhankelijke onderzoek is uitgevoerd door Motivaction in combinatie met andere relevante marktdata.

Over Finalist

Finalist is dé nummer 1 in softwareontwikkeling, software-integratie en softwarepresentatie voor de markten zorg, onderwijs, woningcorporaties en non-profit. Sinds 1988 hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties die met veel mensen interacteert en helpt op belangrijke momenten in een mensenleven. Onze software en dienstverlening is van essentieel belang voor de maatschappelijke organisaties die we bedienen; wij verbinden mensen met informatietechnologie. Hierdoor kunnen mensen beter geïnformeerd en met meer context op belangrijke levensmomenten keuzes maken: maatschappelijk relevante IT. De 85 hoogopgeleide collega’s in Nederland werken vanuit Rotterdam en Maarssen.