Vindt u ons ook de beste digital leverancier?

10 juni 2016
ComputableAward2016

In twee weken tijd is Finalist door de vakjury van de Computable Awards 2016 twee keer genomineerd. Eén keer voor de categorie 'ICT-detacheerder van het jaar' en één keer voor 'Best Digital Company van het jaar'. Ook voor de nominatie van 'Best Digital Company' hebben de vijf juryleden individueel alle vijfentwintig voordrachten in deze categorie van een cijfer voorzien waarbij de tien hoogste gemiddelden zijn genomineerd.

De winnaar wordt tijdens een awardshop op 1 november 2016 bekend gemaakt. De onderbouwing van Finalist als genomindeerde voor de award 'Best Digital Company van het jaar:

'Met het project Modemuze heeft Finalist een interactief en participatief platform gerealiseerd. Modemuze is een initiatief van zeven Nederlandse musea met een bijzondere mode- en kostuumcollectie. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 aanleiding om Finalist te nomineren in de categorie Digital Company van het jaar.

Het ontwikkelde platform bundelt de kracht van de diverse kennisgebieden en museale voorwerpen, spreekt een breed publiek aan, en laat dit participeren waarbij musea en de community kennis uitwisselen.

De oplossingen van complexe technische vraagstukken, zoals de dagelijkse import van ruim negentigduizend collectie-items, werden ook geprezen door de jury van de Drupal Splash Awards 2016. Deze competitie wordt georganiseerd door Stichting Drupal Nederland (SDN), de Nederlandse organisatie van vrijwilligers die de Nederlandstalige Drupal gemeenschap ondersteunt en de Drupal markt vergroot. Het project van Finalist heeft bijgedragen aan de Drupal-community, in de vorm van nieuwe modules en patches.'

Wilt u meer weten over de nominaties? Klik hier!