Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Applicatie-integratie: verbeteren van operationele efficiëntie, verminderen van handmatige taken

Applicatie integratie

Introductie

Communicatie en samenwerking tussen verschillende software-systemen zorgt ervoor dat je producten en diensten optimaal tot hun recht komen. Koppel of integreer meerdere systemen binnen jouw applicatielandschap om de juiste informatie effectief bij systemen of personen te laten landen.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismaking- en intakegesprek of lees hieronder verder.

Waarom applicatie-integratie?

Wil je software systemen koppelen zodat informatie vloeiend door jouw organisatie stroomt? 

Integratie van systemen zorgt voor excellente communicatie en samenwerking tussen verschillende software-systemen waardoor jouw producten en dienstverlening optimaal tot hun recht komen. Het integreren wordt actueel als je uit meerdere systemen informatie wilt combineren. Eén op één koppelingen vormen een risico voor monitoring, beheer en onderhoud. Bij een veelvoud aan systemen is een integratieplatform wenselijk. De kern van een integratieplatform is Enterprise Service Bus-technologie.

Waarom Finalist?

Finalist is gespecialiseerd in het integreren van software systemen. In de meeste situaties gebruiken wij hiervoor Red Hat JBoss Fuse als Enterprise Service Bus-technologie. Red Hat JBoss Fuse is een van de marktleiders op het gebied van applicatie-integratie en kan zowel functioneel- als technisch applicatiebeheer via deze gespecialiseerde methode implementeren. 

Finalist heeft ook ruime ervaring met producten als Mule en Sopera, waardoor we techniek kiezen dat het beste past bij jouw wensen.

Onze USP's:

  • Met meer dan 80 hoogopgeleide ontwikkelaars de maatwerkspecialist in NL
  • Combineert business kennis met software kennis
  • Volledig (ISO)gecertificeerd, hoge kwaliteitnormen en uitstekende garanties
  • Met twee locaties in Nederland altijd dichtbij en overal op tijd!

Contactpersoon:

Michael van Oers / Team principal
Michael van Oers

Heb je een vraag of wil je met ons overleggen?

Finalist helpt je verder
Bij Finalist draait het allemaal om het opbouwen van verbindingen en het beter leren kennen van jou. Wie weet wat voor prachtige dingen we samen kunnen bereiken dus aarzel niet, Finalist staat voor je klaar!
Neem contact op