Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

1-2-2024 | Onze nieuwe website is live!

Feestje lancering nieuwe website

Geweldig nieuws!

Wij presenteren trots onze compleet gerestylede website. Niet alleen hebben we de structuur en inhoud grondig aangepakt, maar we hebben ook ons merk een make-over gegeven. Dit alles met jou in ons achterhoofd. 

Dus stap binnen in een wereld van informatie, inspiratie en gebruiksgemak. Blader door onze  pagina's en wie weet wat je daar vindt. Misschien wel het begin van een mooie samenwerking!

Waarom vernieuwd?

Omdat we geloven in vooruitgang, in het streven naar perfectie, en in het bieden van een nog betere service aan jou hebben wij onze website compleet opnieuw opgebouwd. Onze vernieuwde identiteit is een weerspiegeling van onze voortdurende toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Dus, waar wacht je nog op? Ontdek de veranderingen, laat je verrassen door de vernieuwingen, en ervaar de verbeteringen die we hebben doorgevoerd om jouw bezoek aan onze website nóg aangenamer te maken. 

En dat is nog niet alles!

Schrijf je hier in voor een gratis exclusieve en gepersonaliseerde masterclass van onze digitaal strateeg Marcel Schuitevoerder. De eerste 15 inschrijvers krijgen een follow-up, mits je voldoet aan de voorwaarden. 

Dit zijn de belangrijkste details voor de masterclass:

Voorwaarden: 

  • Omvang van de organisatie: 100+ medewerkers
  • Branche: met maatschappelijke relevantie
  • Rol: marketing/communicatie

Je kunt jouw keuze voor de inhoud doorgeven bij inschrijving. Binnen maximaal 2 werkdagen ontvang je een reactie van ons.

De masterclas duurt 1 tot 2 uur, afhankelijk van het gekozen onderwerp, en wordt gegeven bij jou op locatie. Tijdens de masterclass heb je de onverdeelde aandacht van onze digitaal strateeg en zal hij de inhoud aanpassen aan jouw specifieke vragen, behoeften en doelen. Laten we samen een nieuwe reis beginnen!

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Schrijf je hier in

Naam

Heb je een vraag of wil je met ons overleggen?

Finalist helpt je verder
Bij Finalist draait het allemaal om het opbouwen van verbindingen en het beter leren kennen van jou. Wie weet wat voor prachtige dingen we samen kunnen bereiken dus aarzel niet, Finalist staat voor je klaar!
Neem contact op