Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

12-1-2023 | Finalist bestaat 35 jaar!

35 jaar

Finalist viert feest

Wij bestaan 35 jaar! 🎉 

Sinds 1988 hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties die met veel mensen interacteert en helpt op belangrijke momenten in een mensenleven. De ongeveer 80 hoogopgeleide collega’s werken met passie aan moderne en gebruikersvriendelijke websites, portals, applicatie-integratie en maatwerk applicaties voor meer dan 1.000.000 eindgebruikers in Nederland. Eindgebruikers voor organisaties in de markten Zorg, Wonen, Onderwijs, Media en Non-profit. In al die jaren is een schat aan domeinkennis is opgebouwd.

Wij hechten waarde aan het leveren van een bijdrage aan de samenleving. Door middel van onze diensten en producten bevinden wij ons voortdurend op het unieke kruispunt van vijf essentiële componenten: webontwikkeling, integratie, maatschappelijke betrokkenheid, domeinexpertise en opensource. Op deze wijze streven wij ernaar de meest passende digitale ervaring te creëren, waarmee we de wereld toegankelijker maken.

Heb je een vraag of wil je met ons overleggen?

Finalist helpt je verder
Bij Finalist draait het allemaal om het opbouwen van verbindingen en het beter leren kennen van jou. Wie weet wat voor prachtige dingen we samen kunnen bereiken dus aarzel niet, Finalist staat voor je klaar!
Neem contact op