Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

13-6-2024 | Finalist schittert op Drupaljam 2024 als Gold sponsor

DrupalJam 2024

Een groot succes

Utrecht, 12 juni 2024 - De twintigste editie van Drupaljam vond plaats in de Fabrique in Utrecht en was een groot succes. 

Als Gold sponsor was Finalist prominent aanwezig op dit toonaangevende evenement voor de Drupal-community. Met maar liefst vier boeiende presentaties en een opvallende aanwezigheid op het event, leverde Finalist een belangrijke bijdrage aan deze dag.

Inspirerende presentaties door Finalisters

De dag begon met een aantal inspirerende Engelstalige sessies, waaronder enkele van onze getalenteerde collega's van Finalist.

  • Surfing Solr: Smart Searching and Snappy Suggestions! door Valerie Valkenburg-Gibson, waarin ze de kracht van Solr voor slimme zoekfuncties en dynamische suggesties demonstreerde.
  • Coding like it’s 1999 door Tom van Vliet en Wouter Immerzeel, die een nostalgische maar leerzame kijk gaven op coderen met een knipoog naar het verleden.
  • Creative Development Valhalla: Drupal (Paragraphs) & Next.js door David van 't Westende en Yustin Troost, die de mogelijkheden van creatieve ontwikkeling met Drupal en Next.js onthulden.
  • Carousels, Accordions & Pop-ups: Ingredients for a delicious website or a recipe for disaster? door Boris Doesborg, die de voor- en nadelen van interactieve website-elementen belichtte.

Zit hier een onderwerp tussen waar je meer van wilt weten? Dat kan! Neem contact met ons op en we vertellen er graag alles over.

Een opvallende aanwezigheid

Met een opvallende promotiefilm en een bijpassende stand trok Finalist de aandacht van de vele aanwezigen. De stand fungeerde als een ontmoetingsplek voor kennisuitwisseling en inspiratie, waar veel nieuwe ideeën voor klantprojecten zijn opgedaan.

Een betrokken rol in de organisatie

Naast de inhoudelijke bijdragen had Finalist ook een organisatorische rol. Onze collega Bart Vreugdenhil maakt deel uit van het organisatieteam van Drupaljam. Zijn inzet en enthousiasme hebben veel bijgedragen aan het succes van het evenement.

Drupaljam 2024 was een zeer geslaagde dag. De combinatie van waardevolle kennisdeling, inspirerende sessies en een sterke aanwezigheid op het event zorgde voor een positieve impact op de aanwezigen en op de Drupal-community als geheel. 

Heb je een vraag of wil je met ons overleggen?

Finalist helpt je verder
Bij Finalist draait het allemaal om het opbouwen van verbindingen en het beter leren kennen van jou. Wie weet wat voor prachtige dingen we samen kunnen bereiken dus aarzel niet, Finalist staat voor je klaar!
Neem contact op