Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

16-11-2023 | De Alliantie & Finalist: maatschappelijke impact

Mohamed Ait Boukdir
Mohamed Ait Boukdir
1 minuut
16 november 2023
De Alliantie

Geslaagde samenwerking

Bij Finalist streven we ernaar om impact te maken bij onze klanten. In nauwe samenwerking met De Alliantie hebben we gewerkt aan de realisatie van een nieuwe IT-architectuur, waarbij de huurders van De Alliantie centraal staan in elk proces. Dit stelt De Alliantie in staat om de huurders beter, sneller en efficiënter te bedienen.  

Finalist ondersteunt De Alliantie bij het ontwikkelen van het kloppende hart van het applicatielandschap: de integratiehub. Dit platform verbindt alle andere systemen en maakt gegevensuitwisseling mogelijk. Huurders hebben hierdoor sneller en gemakkelijker toegang tot informatie en diensten, zoals het aanvragen van een reparatie, betalen van de huur en inzien van contractuele gegevens. 

Dit resulteert in een efficiëntere en effectievere werkwijze voor De Alliantie, doordat het gegevensuitwisseling en processen stroomlijnt, de kwaliteit en betrouwbaarheid van gegevens verhoogt en kosten en risico's verlaagt. Op deze manier geeft De Alliantie zichzelf de ruimte om zich nog meer te richten op wat de maatschappij het meest nodig heeft: het realiseren van duurzame, betaalbare en leefbare woningen en omgevingen.  

De Alliantie deelt hun waardering voor Finalist: 
"Met Finalist hebben we een ervaren professional die ons bijstaat in complexe vraagstukken rondom de integratiehub. Finalist is een prettige partner om mee samen te werken. We vinden elkaar in de gedeelde drijfveer: het creëren van maatschappelijke impact." 

Een mooie samenwerking met een gemeenschappelijk doel.

Contactpersoon:

Mohamed Ait Boukdir / Accountmanager
Mohamed Ait Boukdir

Heb je een vraag of wil je met ons overleggen?

Finalist helpt je verder
Bij Finalist draait het allemaal om het opbouwen van verbindingen en het beter leren kennen van jou. Wie weet wat voor prachtige dingen we samen kunnen bereiken dus aarzel niet, Finalist staat voor je klaar!
Neem contact op