Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

28-10-2022 | Finalist bij de Liferay partner summit

liferay partner summit

Partner Together

Deze week was Finalist aanwezig op de Liferay EMEA Partner summit. Dit keer in de prachtige stad Madrid. De EMEA partner summit is dé plek waar Liferay partners uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika bij elkaar komen om ideeën en ervaringen uit te wisselen. Het is ook het moment waarop Liferay de laatste updates en ontwikkelingen deelt. 

Het thema van deze partner summit was "Partner Together" en dit was goed terug te zien in alle mooie ontwikkelingen en plannen voor een nog betere samenwerking en ondersteuning van Liferay partners.   

We hebben dit jaar weer veel goede discussies gehad met andere partners en Liferay experts, inzicht gekregen in wat de toekomst van Liferay brengt en onze kennis verdiept. Dit zal ons zeker helpen om nog veel meer mooie Liferay-oplossingen te verzorgen voor onze klanten. Wij danken onze jarenlange partner Liferay voor het organiseren van dit geweldige evenement. 

Heb je een vraag of wil je met ons overleggen?

Finalist helpt je verder
Bij Finalist draait het allemaal om het opbouwen van verbindingen en het beter leren kennen van jou. Wie weet wat voor prachtige dingen we samen kunnen bereiken dus aarzel niet, Finalist staat voor je klaar!
Neem contact op